SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor arması CS GO'da!

Bursaspor Esports hız kesmeden çalışmalara devam ediyor. Bursaspor resmi web sitesi üzerinden yapılan açıklamayla birlikte Bursaspor Esports

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2018 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2018 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor arması CS GO'da!
Bursaspor Esports hız kesmeden çalışmalara devam ediyor. Bursaspor resmi web sitesi üzerinden yapılan açıklamayla birlikte Bursaspor Esports'un Counter-Strike: Global Offensive arenasında da profesyonel olarak mücadele edeceği açıklandı.
Bursaspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu iadelere yer verildi  verildi: “Bursaspor Esports olarak League of Legends ve DOTA 2 takımlarımızın ardından, bir süredir devam etmekte olan alt yapı çalışmalarımız doğrultusunda armamız artık CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) arenasında da yer alacaktır. Takımımızın teknik kadro ve oyuncuları ile ilgili bilgilendirme ilerleyen günlerde yapılacaktır.”


BÜYÜK SES GETİRDİ
Geride bıraktığımı senede e-spor dünyasına Bursaspor E-sports ismiyle giriş yapan Bursaspor’da faaliyetler devam ediyor.  Bu yıl dünyanın gündeminden düşmeyen League of Legends'ta mücadele edeceğini kamuoyuyla  paylaşmıştı. Macro Maniacs'ın şampiyonluk ligi slotunu satın alan kulüp, League of Legends Yaz Mevsimi Finalleri'nde boy göstermişti. Şimdi de dünyaca meşhur olan ve Türkiye’den de bir çok kullanıcısı bulunan CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive)’da mücadele edeceğini açıklayan yeşil-beyazlı ekip CS:GO dünyasında büyük ses getirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.