SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor kötü gidişata son vermek istiyor

Burak TOK Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 19’ncu haftasında deplasmanda karşılaşaca

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 19:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor kötü gidişata son vermek istiyor
Burak TOK

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 19’ncu haftasında deplasmanda karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını 1 gün aranın ardından Özlüce Tesisleri’nde sürdürdü.

Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda A. Alanyaspor ile karşılaşacak Bursaspor, bu maçın hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman, koordinasyon çalışmalarıyla devam etti, yeşil-beyazlılar son bölümde pas pres ve şut çalışmaları gerçekleştirdi.  Sakatlıkları bulunan Kubilay Kanatsızkuş ve Pablo Batalla’nın tedavilerine devam edilirken, Emre Taşdemir,Kofi Atta ve Ertuğrul Ersoy takımdan ayrı düz koşu gerçekleştirdi. Bursaspor, bugün sabah saatlerinde yapacağı antrenman ile A. Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

LE GUEN’İN UMUDU GROZAV

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Lig’de en son oynanan Medipol Başakşehir karşılaşmasında tahlisiz bir sakatlık geçirerek sahalardan 4 hafta uzak kalacağı açıklanan Pablo Martin Batalla’nın yerini yeni transfer Gheorghe Grozav’la doldurmanın planlarını yapıyor. Aytemiz Alanyaspor deplasmanında Pablo Martin Batalla ve Cristobal Jorquera'nın eksikliğinde tecrübeli çalıştırıcının yeni transferi Gheorghe Grozav’ı takıma adapte etmesi bekleniyor. Grozav, yeşil-beyazlı formayı ilk olarak Medipol Başakşehir karşısında ikinci yarıda giyme fırsatı yakalamıştı.

KÜÇÜK TİMSAH’LARDAN BÜYÜK BAŞARI 

Antalya’da U12 Kemer Cup ve U13 Belek Limak Cup’a katılan Bursaspor’un gençleri turnuvalarda şampiyon olmayı başardı. U12 Kemer Cup’ta mücadele eden Yeşil-beyazlı gençler yarı finalde Galatasaray’ı eledikten sonra İstanbul Soğanlık ile karşılaştı. Bursaspor U12 takımının baştan sona önde götürdüğü karşılaşmayı 5-0 kazandı ve turnuvayı şampiyonlukla tamamladı. U13 Belek Limak Cup’ta sahne alan Bursaspor ise, grup maçlarında Beşiktaş,Trabzonspor ve Bucaspor ile karşılaştı. Final maçını Galatasaray ile oynayan Yeşil Beyazlılar, rakibini 1-0 mağlup ederek başarılı performansını şampiyonluk ile taçlandırdı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.