SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor, şaram'Paul'e doğru...

►►Burak TOK   Arka arkaya kötü sonuçlarla sarsılan Bursaspor, Spor Toto Süper

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2018 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2018 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor, şaram'Paul'e doğru...
►►Burak TOK

 

Arka arkaya kötü sonuçlarla sarsılan Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor karşısında 1-0 öne geçtiği mücadeleden 3-1 mağlup ayrılarak son 5 haftada sadece 1 puan kazanabildi.

Süper Lig'in 19. haftasında  4 haftadır kazanamayan Bursaspor, 6 haftadır kazanamayan Aytemiz Alanyaspor’a konuk oldu. Bol gollü ve tempolu geçen mücadelede Bursaspor, Aytemiz Alanyaspor karşısında sahadan 3-1mağlup ayrıldı. Ev sahibi ekibin golleri Efecan Karaca, Junior Fernandes ve Emre Akbaba kaydetti. Bursaspor'un tek golü ise Bogdan Stancu’dan geldi.

PERDEYİ STANCU AÇTI

Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan Bursaspor, golü de erken buldu. 13. dakikada Moussa Sow'un pasıyla sağ kanattan ceza alanı içine giren Yusuf Erdoğan'ın yerden çıkardığı topa Bogdan Stancu bekletmeden vurdu. Üst direğe çarpan top kale çizgisini geçti ve yeşil-beyazlılar bu golle 1-0 öne geçti. Bursaspor, golden sonra oyun üstünlüğünü Aytemiz Alanyaspor’a kaptırdı. Etkili ataklarla Bursaspor kalesine zor anlar yaşatan Alanyaspor,  aradığı beraberlik golünü 45+1’de Fabrice N'Sakala'nın pasıyla ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Junior Fernandes’in şutunun Efecan Karaca'ya çarpması sonucunda buldu.Bu golle ev sahibi ekip devre arasına 1-1 eşitlikle girdi.

TİMSAH 2’NCİ GOLDEN SONRA TOPLANAMADI

İkinci yarı ise tamamen kopuk bir görüntü sergileyen Bursaspor, ev sahibinin tehlikeli ataklarına karşılık vermekte oldukça zorlandı ve ikinci gölü kalesinde 59. dakikada gördü.  Bursaspor savunmasının uzaklaştırdığı topu ceza alanı sol çaprazında kontrol eden Junior Fernandes sağ ayağının dışıyla vuruşunu yaptı. Savunmadan seken top, kaleci Harun Tekin'in üzerinden geçti ve ağlarla buluştu. Alanyaspor bu golle 2-1 öne geçti. 1-0’dan 2-1 geriye düşmenin moral bozukluğunu yaşayan yeşil-beyazlılar, 2. golden sonra takım olarak dağılma yaşadı. 2. gölün etkisinden kurtulamayan Timsah, 3’ü golü de kalesinde 10. dakika sonra gördü. 62. dakikada Junior Fernandes'in pasıyla ceza alanı hemen dışında topla buluşan Emre Akbaba sol ayağıyla yerde vuruşunu yaptı. Savunmada William Troost-Ekong'un ayağına çarpan top kaleci Harun Tekin'in uzanamayacağı köşeden ağlarla buluştu. Bu golle Alanyaspor farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Bursaspor, Alanyaspor’a deplasmanda 3-1 mağlup oldu. Bu skorla ev sahibi ekip puanını 21 yaptı ve 12. sıraya yükseldi. Yeşil-beyazlılar ise 25 puanla 9. sırada kaldı.

KÂBUS 5 HAFTAYA ÇIKTI

Geçtiğimiz sezon küme düşme hattından son maçta kurtularak Süper Lig’de kalabilen Bursaspor’da, bu sezonda kötü gidişat sürüyor. Alanyaspor maçıyla birlikte 5 haftadır galibiyet yüzü görmeyen yeşil-beyazlılar, en son 3 Aralık 2017’de deplasmanda Atiker Konyaspor’a karşı 3-0 kazanmıştı. Timsah, Konyaspor maçından sonra Fenerbahçe, Trabzonspor, Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor maçlarında sahadan puansız ayrılırken geçen 5 haftada sadece Gençlerbirliği’nden 1 puan alabildi.

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.