SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'da 6 isim yolcu!

Ara transfer döneminde 3-4 takviye yaparak kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Bursaspor’da, takımdan gönderilecek isimler de belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2017 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2017 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor'da 6 isim yolcu!
Ara transfer döneminde 3-4 takviye yaparak kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Bursaspor’da, takımdan gönderilecek isimler de belli oldu.
Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen’in, yönetim ile yaptığı görüşmede ara transfer döneminde öncelik olarak kadro şişkinliğine çözüm bulunmasını istediği öğrenildi. Daha önce yaptığı açıklamada kadrodaki oyuncu fazlalığına dikkat çekerek, “30 oyuncu yerine 25 oyuncuyla çalışmayı tercih ederim. Herkes durumun farkında. Bununla alakalı hem kararlar hem de uygulanacak operasyonlar aralık ya da ocak ayındaki dönemlerde olacaktır” ifadelerini kullanan Le Guen’in transfer döneminde de önceliği bu konuya vereceği belirtildi.
6 isim yolcu
Ligde forma şansı bulamayan ve az sürede görev alan isimler ile yolların ayrılacağı öğrenilirken, bu isimlere de kendilerine kulüp bulmalarının iletildiği kaydedildi. Teknik Direktör Paul Le Guen’in verdiği rapor doğrultusunda Deniz Yılmaz, Merter Yüce, İsmail Konuk, Bilal Kısa, Sinan Bakış ve Furkan Özçal gibi isimlerle yolların ayrılacağı, bu isimlerin takım bulamaması halinde de Antalya kampına dahil edilmeyecekleri öğrenildi.
Takımdan ayrılması gündeme gelen isimlerin bu sezon ligde görev aldıkları süreler şöyle:
Deniz Yılmaz: 4 maç (248 dakika)
Merter Yüce: 4 maç (85 dakika)
İsmail Konuk: (Süre yok)
Bilal Kısa: 2 maç (44 dakika)
Sinan Bakış: 3 maç (107 dakika)
Furkan Özçal: (Süre yok)

İHA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.