SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'da Bryan Ruiz bombası

Transferde kritik isimleri mercek altına alan yeşil beyazlılar, Sporting Lizbon’un 33 yaşındaki yıldızı Bryan Ruiz’i yakın markaja ald

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2018 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2018 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor'da Bryan Ruiz bombası
Transferde kritik isimleri mercek altına alan yeşil beyazlılar, Sporting Lizbon’un 33 yaşındaki yıldızı Bryan Ruiz’i yakın markaja aldı. Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın ısrarla istediği takımda görmek istediği kanat oyuncularında başında gelen Bryan Ruiz’in Bursaspor’un istediği bir profilde oyuncu olduğu gözlemlenirken sol kanattaki açık Ruiz transferi ile kapatılmak isteniyor.
Kontratı 30 Haziran’da sona erecek olan Bryan Ruiz 1,87 boyunda ve sol açık pozisyonunda oynuyor.  Daha önce Beşiktaş‘ın da gündemine gelen tecrübeli yıldız geçen sezon 33 maçta, 2 gol ve 3 asistle oynadı, Milli Takım’da ise 109 maçta 23 gol kaydetti. Stephane Badji transferinde de büyük aşama kaydeden Bursaspor bonservisi Anderlecht de bulunan Badji’nin bonservis bedeli konusunda anlaşmaya varılması bekleniyor. 1 milyon Euro’luk bedelin aşağıya çekilmesi durumunda Badji transferinde engel kalmayacak.

http://sehirmedya.com/bursaspor-haberleri/batallanin-yerine-prc/
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.