SON DAKİKA
Hava Durumu

Cisse olmazsa Eto'o!

Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde sürdüren Bursaspor’da transferde hareketli günler yaşanıy

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2018 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2018 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cisse olmazsa Eto'o!
Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde sürdüren Bursaspor’da transferde hareketli günler yaşanıyor.
Maddi sıkıntılar nedeniyle transfer sezonunu minumum bütçeyle kapatmak isteyen Bursaspor, Papiss Cisse için kesenin ağzını açtı.  Çin Ligi takımlarından Shandong Luneng Taishan forması giyen Senegalli golcü ile pazarlıkları sıklaştıran yeşil-beyazlı yönetim büyük ölçüde anlaşma sağladı. 33 yaşındaki Papiss Cisse, yeşil-beyazlı takımdan yıllık 2 milyon Euro isterken Bursaspor ise 1 milyon 500 bin Euro’ya kadar çıktı. Cisse’nin Bursaspor’da oynamak istediği ve Bursa’ya gelmek için sabırsızlandığı ifade edilirken, rakam konusundaki ufak pürüzlerin de ortadan kaldırılması durumunda Timsah, aradığı ve istediği golcüyü lig başlamadan takıma kazandırmış olacak. 3 yıldır Çin’in Shandong Luneng Taishan takımında forma giyen Cisse, geçtiğimiz sezon sadece 1 maçta forma giydi ve 2 gol attı. 2017 sezonunda 18 maçta, 12 gol, 2016’da ise 13 maçta 5 gol atma başarısı gösterdi.  Senegalli yıldız Papis Cisse kulüp kariyerinde toplamda 243 maça çıktı ve 101 kez gol sevinci yaşadı.  Senegal Milli takımı formasıyla da 15 maçta ter döken forvet 6 kez fileleri havalandırdı.
Timsahın B planı: ETO’O
Daha önce Senegalli golcü Papiss Cisse ve Senegal asıllı Fransız oyuncusu Henri Saivet'e tekliflerini sunan yeşil-beyazlı yönetim iki oyuncunun transferinde de mutlu sona yaklaştı. Öte yandan Papiss Cisse ve Doumbia transferlerinde bir pürüz çıkması durumunda yeşil-beyazlı yönetimin B planında Kamerunlu golcü Samel Eto’o ismi yer alıyor.  Bursaspor Papiss Cisse transferinde son düzlüğü girerken oyuncu ve kulüpten gelecek haber merakla bekleniyor. Öte yandan Cisse transferinde bir pürüz çıkması durumunda ligin başlamasına sayılı zaman kala yeşil-beyazlı yönetim golcü transferini noktalamak istiyor. Bu kapsamda Süper Lig’e geldiği günden beri adından sıkça söz ettiren Samel Eto’o adı Bursaspor ile anılmaya başlandı. Bursaspor’un ilgilendiği iddia edilen Samuel Eto’o timsahın B planında yer alırken, kulüp yetkilerinden bu konuda bir açıklama yapılmazken Eto’o nun Konyaspor’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Türkiye macerasına Antalyaspor formasıyla başlayan  37 yaşındaki Kamerunlu yıldız ilerleyen yaşına rağmen Antalyaspor formasıyla 2015-2016 sezonunda 31 maçta; 20 gol, 5 asistlik performansla dikkatleri üzerinde çekerken, 2016-2017 sezonunda da 30 maçta; 18 gol, 6 asistlik katkısıyla genç golcülere taş çıkardı. Geçtiğimiz sezonda Kamerunlu golcü ligde Antalyaspor’a 15 maçta 6 gollük katkıda bulunurken; Konyaspor formasıyla da 13 maçta 6 kez fileleri havalandırdı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.