SON DAKİKA
Hava Durumu

Deniz Yılmaz'a kulüp aranıyor

SUUDİ ARABİSTAN’IN BAŞKENTİ RİYAD’DA PATLAMA SESİNİN DUYULDUĞU AÇIKLANDI. SOSYAL MEDYADA FÜZE OLDUĞU İDDİA EDİLEN BİR CİSMİN YER ALDIĞI FOTOĞRAF PAYLAŞILDI. (İHA/RİYAD-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2017 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2017 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Deniz Yılmaz'a kulüp aranıyor
 Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın, kulübe ihtarname çekerek alacaklarını istemesinin ardından Trabzonspor maçı kadrosuna dahil edilmeyen ve takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren golcü isim Deniz Yılmaz’a, kulüp bulunmasını istediğini menajerine ilettiği öğrenildi. 
Yeşil-beyazlı takımda performansıyla beklentilerin altında kalan golcü oyuncu Deniz Yılmaz ile yollar ayrılıyor. 29 yaşındaki oyuncunun menajeri Erdem Karagöl’ün, Kulüp Başkanı Ali Ay ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Başkan Ay’ın, menajer Karagöl’e sözleşmesi 2019 yılında sona erecek olan Deniz’e kulüp bulunmasını istediğini ilettiği bildirildi.

Konuşma yasağı geldi
Geçen hafta yaklaşık 1 milyon TL’lik alacağı için avukatı aracılığıyla kulübe ihtarname çeken Deniz Yılmaz, Trabzonspor maçı kadrosuna da alınmamıştı. Deneyimli oyuncu, Özlüce Tesisleri’nde çalışmalarını takımdan ayrı olarak antrenör Cemal Ayyıldız eşliğinde sürdürüyor. Yılmaz'a kulüp tarafından konuşma yasağı da getirildiği, demeç vermesi durumunda ise para cezası uygulanacağı belirtildi.

Deniz’e Ankara kancası
29 yaşındaki golcü isim ile Ankara ekipleri Osmanlıspor ve Gençlerbirliği'nin yakından ilgilendiği, menajeri Erdem Karagöl’ün de iki kulüp ile temaslarını sürdürdüğü bildirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.