SON DAKİKA
Hava Durumu

'Doumbia işini bitirin!'

Hazırlık maçlarında gol pozisyonuna girmekte dahi zorlanan Bursaspor, ligin başlamasına sayılı günler kala golcü transferini gerçekleşti

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2018 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2018 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Doumbia işini bitirin!'
Hazırlık maçlarında gol pozisyonuna girmekte dahi zorlanan Bursaspor, ligin başlamasına sayılı günler kala golcü transferini gerçekleştirmek için çalışmalara hız verdi.
Uzun süren temaslar sonucunda maliyet konusunda çıkan pürüzler nedeniyle vazgeçilen Papiss Cisse transferinin ardından gözler Seydou Doumbia’ya çevrildi. Arap yarımadasına transfer olması beklenen Doumbia’nın hala somut bir adım atmamış olmaması yeşil-beyazlı yönetimi sevindirirken Doumbia, Bursaspor’un radarına bir kez daha girmiş oldu. Bu kapsamda vakit kaybetmeden Fildişili yıldızla temasa geçen yeşil-beyazlı yönetim  30 yaşındaki golcüyü Bursa’ya davet etti. Ali Ay’ın Doumbia transferi hakkında, ‘Kesin olarak anlaşma sağlamalıyız’ dediği bilinirken Bursa’da sıkı bir pazarlıkla Doumbia transferinin de tamamlanması kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.  Sporting Lizbon’un  30 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu geride bıraktığımız sezon Sporting formasıyla, 14 lig maçında gol atma başarı gösteremezken; Portekiz Kupa’sında 6 maçta 5 gol,  UEFA Avrupa Ligi’nde 2 maçta tek gol, Şampiyonlar Ligi’nde ise 6 maçta 2 kez fileleri havalandırarak takımına katkıda bulundu. Öte yandan Göztepe’nin de Seydou Doumbia’ya transfer teklifinde bulunduğu ve Doumbia’nın Bursaspor ve Göztepe arasında kararsız kaldığı iddia edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.