SON DAKİKA
Hava Durumu

Doumbia transferi 'Arap' saçı

Başkan Ali Ay’ın Porekiz’e giderek Doumbia transferini bire bir temaslarla bitirmesi beklenirken Timsah, Portekiz’den gelen haberle hayal k

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2018 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2018 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Doumbia transferi 'Arap' saçı
Başkan Ali Ay’ın Porekiz’e giderek Doumbia transferini bire bir temaslarla bitirmesi beklenirken Timsah, Portekiz’den gelen haberle hayal kırıklığına uğradı. 
Timsahın uzun süredir ilgilendiği Fildişi Sahillli yıldız oyuncunun transferi de adeta çıkmaza girerken;Portekiz basınında yer alan haberde oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Arabistan’ın Al-Qadisiyah takımı oyuncu ve kulübüyle anlaşma sağladığı ifade edildi. 30 yaşındaki golcünün 2.5 milyon euroluk maaşının tamamını ödemeyi kabul eden Al-Qadisiyah kulübü transfer hakkında henüz bir resmi açıklama yapmazken, Doumbia’nın bu transfere sıcak baktığı ve Arabistan’a gitmek için hazır olduğu ifade edildi. Sporting’in  30 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu geride bıraktığımız sezon Sporting formasıyla, 14 lig maçında gol atma başarı gösteremezken; Portekiz Kupa’sında 6 maçta 5 gol,  UEFA Avrupa Ligi’nde 2 maçta tek gol, Şampiyonlar Ligi’nde ise 6 maçta 2 kez fileleri havalandırarak takımına katkıda bulundu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.