SON DAKİKA
Hava Durumu

Doumbia'nın düğümünü Ay çözecek

Transferde işini riske atmak istemeyen Timsah’ta Papiss Cisse için temaslar devam ederken; Sporting Lizbon’da forma giyen Seydou Doumbia’nı

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2018 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2018 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Doumbia'nın düğümünü Ay çözecek
Transferde işini riske atmak istemeyen Timsah’ta Papiss Cisse için temaslar devam ederken; Sporting Lizbon’da forma giyen Seydou Doumbia’nın transferi için çalışmalar da hız kazandı.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ay: “Cisse ve Doumbia için de tekliflerini sunduklarını ifade eden Ali Ay, “Bizim teklifler onlara göre düşük ama bunları verebileceğimizi söyledik. Başka alternatifler de var. Hocamızın düşündüğü öncelikle iyi bir forvet ve bir kanat oyuncusu. Orta saha ile ilgili de hocanın düşünceleri var. Belki gidecek oyuncular var. Onların yerine transfer yapabiliriz" diye konuştu.  Bu kapsamda Bursaspor'da forvet hattı için düşünülen oyunculardan olan Seydou Doumbia'nın talipleri artarken kulübü ile yapılan pazarlıklarda son aşamaya gelindi.
TÜM OLANAKLAR ZORLANIYOR
Doumbia transferinden büyük bir mesafe kat eden yeşil-beyazlılar Portekiz ekibinin elden çıkartmak istediği Fildişi Sahillli Doumbia için Bursaspor tüm olanaklarını zorluyor. Samet Aybaba’nın ısrarla istediği oyuncuların başında gelen 30 yaşındaki golcü oyuncu için hem İspanya, hem de Birleşik Arap Emirlikleri‘nden takımların da talip olması işleri değiştirdi Başkan Ali Ay’ın ve teknik patron Samet Aybaba’nın Doumbia ısrarı devam ederken, Başkan Ay’ın yakın bir zamanda Portekiz’e giderek Doumbia transferindeki pürüzleri ortadan kaldırmak için bire bir temasta bulanacağı iddia edildi.  Sporting’in  30 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu geride bıraktığımız sezon Sporting formasıyla, 14 lig maçında gol atma başarı gösteremezken; Portekiz Kupa’sında 6 maçta 5 gol,  UEFA Avrupa Ligi’nde 2 maçta tek gol, Şampiyonlar Ligi’nde ise 6 maçta 2 kez fileleri havalandırarak takımına katkıda bulundu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.