SON DAKİKA
Hava Durumu

Doumbia'ya İspanyol engeli!

Sercan Güler Sporting Lizbon’un transfer listesine koyduğu ve gözden çıkardığı Seydou Doumbia’ya İspanyol talip çıktı. Bur

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2018 18:21
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2018 19:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Doumbia'ya İspanyol engeli!
Sercan Güler
Sporting Lizbon’un transfer listesine koyduğu ve gözden çıkardığı Seydou Doumbia’ya İspanyol talip çıktı. Bursaspor’un transfer listesinde yer alan ve Aybaba’nın TSYD Kupası’na kadar takıma katmak istediği Seydou Doumbia’ya İspanyol ekip Girona’nın Girona’nın 5 milyon Euro’luk teklif yaptığı ve Portekiz ekibinin cevabını beklediği öğrenildi.
Sporting’in 7 milyon Euro istediği Doumbia’ya gelen resmi teklif sonrasına açıklamalarda bulunan Fildişili yıldızın menajeri: “Yeni bir kulüp arıyoruz” diyen menajer Manuel Pires, “Sporting Doumbia’yı satmak itiyor. Bazı takımların ilgisi de var. Kısa bir süre önce İspanyol ekibi Girona da teklif yaptı” şeklinde konuştu.” Bu tekliften çıkacak sonucu bekleyen Bursaspor yönetimi, Doumbia transferini hem maliyeti hem de tutarsız tavırları nedeniyle şimdilik askıya aldı. Doumbia  kulüp kariyeri boyunca toplamda 288 maçta, 172 gol atma başarısı göstermişti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.