SON DAKİKA
Hava Durumu

'Kadroların gücü göz önünde bulundurulduğunda bazı şeyler ortaya çıkıyor'

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Süper Lig'in 15. haftasında sahalarında 1-0 kaybettikleri Fenerbahçe maçıyla ilgili "Kadroların gücü

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2017 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2017 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Kadroların gücü göz önünde bulundurulduğunda bazı şeyler ortaya çıkıyor'
Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Süper Lig'in 15. haftasında sahalarında 1-0 kaybettikleri Fenerbahçe maçıyla ilgili "Kadroların gücü göz önünde bulundurulduğunda bazı şeyler ortaya çıkıyor." dedi.

Le Guen, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyetinden dolayı Fenerbahçe'yi tebrik etti.
Fenerbahçe'nin iyi bir takım olduğunu ve galip geldiğini belirten Le Guen, "Maçla ilgili pişmanlıklarım var ama herkes elinden geleni yaptı. İsterdim topu iyi çevirelim. Çok az pozisyon verdik, belki penaltı verdik ama takım organizasyonu ve oyuncularımın katılımı istediğim seviyedeydi." diye konuştu. Fransız çalıştırıcı, "Hücumda etkisiz kalmanızı neye bağlıyorsunuz?" sorusuna, "Bence bazı oyuncularımız gergindi. Her zamanki rahatlığımızda değildik. Çok fazla basit top kaybı yaptık. Beni hayal kırıklığına uğratan oyunu kurma, topu kullanma kabiliyetimizdi." yanıtını verdi.
Bir basın mensubunun "(Maçla ilgili pişmanlıklarım var) dediniz. Oyuncu tercihi mi yoksa sistemle ilgili bir pişmanlık mı?" sorusunu Le Guen, şöyle yanıtladı: "Pişmanlık derken seçimlerin ve sistem üzerinden değil. Nereden başladığımızı unutmuyorum. Güçlü oyunculardan kurulu takıma sahip Fenerbahçe. Soldado ve Valbuena gibi oyuncuları yedekten oyuna atabiliyorlar. Belki penaltıyı vermeyebilirdik, bu benim için pişmanlık."
Le Guen, Fenerbahçe'nin şampiyonluk adaylarından biri olacağını da kaydederek, "Bazı gerçekleri insanlara hatırlatmak daha doğrudur diye düşünüyorum. Fenerbahçe kadrosunun gücü yakın zamanda şampiyonluğa yürüyecek. Fenerbahçe şampiyonluk adaylarından biri olacak ama Bursaspor olmayacak. Gerçekleri ortaya koymamız gerektiğini düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.  (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.