SON DAKİKA
Hava Durumu

Kritik maçta eksik çok

-Sercan GÜLER Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Ankaragücü’nü konuk edecek Bursaspor’da

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2018 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2018 19:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kritik maçta eksik çok
-Sercan GÜLER

Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Ankaragücü’nü konuk edecek Bursaspor’da mevcut kadrodaki eksiklikler can sıkarken, Teknik Direktör Samet Aybaba sahaya süreceği 11 büyük merakla bekleniyor.

Bursaspor’da; Yusuf Erdoğan ve Furkan Soyalp’in 3 hafta süreyle kadro dışı bırakılması,  Stephane Badji’nin kart cezalısı, Henri Saivet’inde sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği maçta Tunay Torun’dan da kötü haber geldi. Tunay Torun’un Ankaragücü maçında forma giyemeyeceğine kesin gözüyle bakılırken, Galatasaray maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba harcanıyor.
İLK 11 YENİDEN YAZILACAK
Iasmin Latovlevici’den sol beki devralan Umut Meraş’ın Ankaragücü maçında sol kanatta başlaması bir diğer alternatif olurken Latovlevici’de sol bekte forma şansı bularak yeniden takıma kazandırılması Aybaba’nın gündeminde. Öte yandan Jires-Kembo’yu 10 numara pozisyonunda birkaç maç forma şansı veren Aybaba bu maçta da benzer bir hamle yapabilir.
SAĞ KANAT KAPACAK’A EMANET  

Burak Kapacak ise sağ kanat için Aybaba’nın yakın takibinde, genç yıldız Beşiktaş maçında ilk 11’de sağ kanatta forma şansı bulmuş ancak ilk yarı bitmeden oyundan alınmıştı. Aybaba, Allona Lima’yı sağ kanata çekerek Kapacak’a forma şansı vermeyi düşünüyor. Ancak Latovlevici sol bekte başlar, Umut Meraş sol kanatta sahaya sürülürse Kapacak’ın forma şansı kalmayacak. Genç yıldızın ilk 11’de başlamasa bile ikinci yarıda oyuna dahil olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
RAMAZAN KESKİN HAZIR! 
Özellikle orta sahada büyük eksiklikleri bulunan yeşil-beyazlılarda gözler genç yıldız Ramazan Keskin’e çevrildi. Aybaba’dan formayı kapmak için büyük bir gayreti içinde olan orta saha oyuncusu takımda bulunan eksiklikleri fırsata çevirerek ilk defa Süper Lig forması giymek için heyecan içinde Aybaba’dan gelecek haberi bekliyor. Fiziği ve kondisyonuyla maça hazır olduğunun sinyallerini veren genç oyuncu Ankaragücü maçında saha çıkması halinde ilk kez Süper Lig forması giyecek. 19 yaşındaki genç krampon bu sezon 2 maçta U-21 formasıyla görev yapmıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.