SON DAKİKA
Hava Durumu

Le Guen'den Galatasaray iddialarına yanıt

 Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Galatasaray ile ilgili çıkan iddiaları değerlendirdi. Fransız çalıştırıcı, "İnsanlar neden böy

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2017 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2017 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Le Guen'den Galatasaray iddialarına yanıt
 Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Galatasaray ile ilgili çıkan iddiaları değerlendirdi. Fransız çalıştırıcı, "İnsanlar neden böyle şeylere ihtiyaç duyuyorlar emin değilim. Bence her şey çok net. Ben Bursaspor’un kontratlı teknik direktörüyüm ve burada olmaktan da çok mutluyum" dedi.

Süper Lig’in ilk yarısının son haftasında sahasında Gençlebirliği ile karşılaşacak olan Bursaspor’da, hazırlıklar sürüyor. Öğle saatlerinde yapılan antrenman öncesi Teknik Direktör Paul Le Guen, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İyi savunma yapan bir takıma karşı oynayacaklarını ifade eden deneyimli çalıştırıcı, "İyi kontra atağa çıkan bir takım. Bu oyun tarzına uygun oyuncuları var. İyi hazırlanmamız gerekiyor. Aldığımız son iki haftadaki iki mağlubiyetin ardından geri dönüşümüzü gerçekleştirmemiz gerekiyor. Beklenti var. İnsanların beklentisinin farkındayız ve bununla başa çıkacağız, bunu gerçekleştirmeye çalışacağız" dedi.

"Bugüne kadar iyi geliştiğimizi söyleyebilirim"

Takım olarak doğru yolda olduklarına inandığını ifade eden Le Guen, "Belli maçları kaybettik ama ligin en iyi takımlarına kaşı kaybettik. Gelişmede olan iyi bir takımız biz. İyi pozisyona da sahibiz aslında. Bunun da üstüne koyarak daha da geliştirebileceğimizi düşünüyorum. Sezon öncesi ile karşılaştırdığımızda doğru yolda olduğumuzu ve bugüne kadar iyi geliştiğimizi söyleyebilirim. Eğer beklentiyi karşılayıp karşılayamadığımızı soracaksınız. İlk yarıyı kapatma şeklimiz cumartesi günkü maçın sonucuna bağlı olacak" diye konuştu.

"Bursaspor'da olmaktan çok mutluyum"

Galatasaray’da Igor Tudor'dan boşalan teknik direktörlük görevine kendi isminin anıldığının hatırlatılması üzerine deneyimli teknik adam, "Bu tarz karışıklıklar neden çıkarmak gerekiyor. İnsanlar neden böyle şeylere ihtiyaç duyuyorlar emin değilim. Bence her şey çok net. Ben Bursaspor’un kontratlı teknik direktörüyüm ve burada olmaktan da çok mutluyum. Her şey bu kadar açık ve netken neden insanların bir şeyleri bulandırmaya çalıştığına anlam veremiyorum" şeklinde konuştu.

“Badu’nun cumartesi günü olma ihtimali zor”

Badu’nun sakatlığına ilişkin sorulan soruya ise Le Guen, "Ben de haber bekliyorum hala oyuncularımızın bazılarıyla alakalı. Badu belli bir süredir çalışamadı sakatlığından ötürü. Cumartesi günü olma ihtimali zor olarak değerlendiriyorum ben ama neden olmasın. Sağlık ekibimiz ile birlikte tekrardan değerlendireceğiz. Belki yarın antrenmana katılabilir ama bu cümle hala büyük bir 'belki' olarak altını çizmek istiyorum" yanıtını verdi.

"Transfer sezonu açılınca yeterince vaktimiz olacak"

Oyuncuların bir çoğunun takımda kalmak istediğini ifade eden Le Guen, "Bazıları da ligin ikinci yarısında burada olmak istemiyorlar. Bunun en büyük sebebi yeterince süre alamamaları. Gerekli kararlar mutlaka alınacaktır. Endişeye, aceleye yer yok. Transfer sezonu açılınca yeterince vaktimiz olacak. Oyuncularımız ile görüşme yapacağız. Biz de kendi kararlarımızı masanın üzerine koyup, gerekli kararları vereceğiz" diye konuştu. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.