SON DAKİKA
Hava Durumu

Le Guen'in sözleşmesindeki dikkat çeken madde

Galatasaray’da Igor Tudor ile yolların ayrılmasının ardından Bursaspor Teknik Direktörü Le Guen’in gündeme geldiği iddia edildi. Yeşil-bey

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2017 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2017 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Le Guen'in sözleşmesindeki dikkat çeken madde
Galatasaray’da Igor Tudor ile yolların ayrılmasının ardından Bursaspor Teknik Direktörü Le Guen’in gündeme geldiği iddia edildi. Yeşil-beyazlı kulüpten alınan bilgiye göre, Fransız çalıştırıcının sözleşmesinde Bursaspor’daki mukavelesinin bitiş tarihine kadar Türkiye’de başka bir takım çalıştıramayacağı yönünde madde bulunduğu bildirildi. 

Galatasaray’da Teknik Direktör Igor Tudor ile yolların ayrılmasının ardından Bursaspor’un sezon başında 2 yıllığına takımın başına getirdiği Fransız çalıştırıcı Paul Le Guen gündeme geldi. Deneyimli çalıştırıcı ile görüşme gerçekleştirileceği iddia edilirken, yeşil-beyazlı kulübün deneyimli çalıştırıcı ile yaptığı sözleşmedeki madde dikkat çekti. Bursaspor Kulübü, Fransız teknik adam ile yaptığı sözleşmede Le Guen’in mukavelesinin bitiş tarihine kadar Türkiye’de başka bir takım çalıştıramayacağı yönünde madde koydurduğu bildirildi.

Ayrıca Le Guen’in takımdan ayrılmak istemesi durumunda yıl içerisinde aldığı paraları da Bursaspor’a geri vereceği belirtildi.

(İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.