SON DAKİKA
Hava Durumu

Nielsen Bursa'ya göz kıptı

Titi’nin Göztepe’ye transfer olmasının ardından hız kazanan stoper arayışlarında, Danimarkalı yıldız Lassen Nielsen ismi üzerinde ka

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2018 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2018 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Nielsen Bursa'ya göz kıptı
Titi’nin Göztepe’ye transfer olmasının ardından hız kazanan stoper arayışlarında, Danimarkalı yıldız Lassen Nielsen ismi üzerinde karar kılındı.
Teknik direktör Samet Aybaba’nın olumlu görüş verdiği Nielsen, Başkan Ali Ay’ın da talimat verdiği isimlerin başında geliyor. Forvet için düşünülen Seydou Doumbia, orta saha için onay verilen Henri Saviet gibi Danimarkalı stoperinde Bursa’ya gelmesi bekleniyor. Bursa’da son kez pazarlık masasına oturulacak yıldız oyuncuyla yeşil-beyazlı yönetimin anlaşması sağlanması güçlü ihtimal gibi görünüyor.  İsveç’in Malmö takımıyla 2020 yılı sonuna kadar sözleşmesi bulunan Danimarkalı stoper 1.88’lik boyuyla hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çekiyor. 30 yaşındaki Danimarkalı Nielsen fiziğiyle ve adam markajıyla savunmada güven veriyor. Öte yandan Nielsen’in 2015-16 sezonunda Belçika’da Gent’ten takım arkadaşı olan Bursasporlu William Ekong'u sosyal medyadan takip etmeye başlaması, Nielsen’in Bursaspor transferine sıcak baktığı yönünde yorumlandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.