SON DAKİKA
Hava Durumu

Olcan Adın 'Bursa' yolunda

Hucüm hattın işini bu sezon şansa bırakmak istemeyen Bursaspor’un transfer gündemine Süper Lig’in yıldız oyuncusu Olcan Adın da girdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2018 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2018 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Olcan Adın 'Bursa' yolunda
Hucüm hattın işini bu sezon şansa bırakmak istemeyen Bursaspor’un transfer gündemine Süper Lig’in yıldız oyuncusu Olcan Adın da girdi. Akhisarsporla sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Olcan Adın için transfer harekatına başlayan yeşil- beyazlı ekip Olcan Adın’ın menajeriyle sıcak temas kurdu. Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala takıma biran önce katmak istenen Olcan Adın’ın menajerine teklif yapıldığı öğrenilirken Olcan Adın’ın Bursaspor’a sıcak baktığı ama teklif için hemen karar vermek istemediği ifade edildi.
OLCAN BURSASPOR TEMASLARINA BAŞLADI
Son iki sezondur Akhisarspor forması giyen ondan önce iki sezon Galatasaray ve üç yıl Trabzonspor formaları ile Süper Lig’in kalite olarak önde gelen ayaklarından biri Olcan Adın’ı Samet Aybaba’nın ısrarla istediği ve Bursaspor Olcan Adın'a 1 milyon TL’nin üzerinde garanti, 1 milyon TL’nin üzerinde de maç başı olmak üzere toplam 2,5 milyona yakın bir teklifin sunulduğu iddia edildi. Öte yandan teklif üzerine Olcan Adın’ın yakın arkadaşları, Yusuf Erdoğan ve Aytaç Kara'yı arayarak Yeşil Beyazlı takımdaki ortamı soran Olcay'ın, fiyatında indireme gideceği de konuşuluyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.