SON DAKİKA
Hava Durumu

Samet Aybaba kafayı ona taktı

Bursaspor'da transfer çalışmaları devam ederken, Yeşil Beyazlılar'ın Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Uğur Dem

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2018 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2018 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Samet Aybaba kafayı ona taktı
Bursaspor'da transfer çalışmaları devam ederken, Yeşil Beyazlılar'ın Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Uğur Demirok ile ilgili girişimde bulunduğu öğrenildi.
Gelecek sezon Samet Aybaba önderliğinde başarılı olmak isteyen Bursaspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. 6 transfer hedefiyle yola çıkan Yeşil-beyazlılar, bir de stoper transferi yapmak istiyor. Bu bağlamda önceliği yerli oyuncudan yana kullanmak isteyen Timsah, Aybaba‘nın raporu doğrultusunda gözünü Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Uğur Demirok‘a dikti.
TRABZONSPOR’DA KALABİLİR
Sezon içerisinde sözleşmesi yenilenmeyen Uğur‘un, Trabzonspor‘un başına geçen Ünal Karaman’ın raporu doğrultusunda takımda tutulmak isteniyor. Bordo-mavili ekiple masaya oturacak olan Uğur’un kafasındaki soru işareti ise oyuncunun maaşında indirime gidilmesinin istenecek olması. Uğur Demirok için Galatasaray‘ın da devrede olduğu ancak geçmişte tecrübeli oyuncunun Sarı-kırmızılı tribünlere yaptığı hareketin transferin önünde en büyük engel olduğu belirtildi.
HEDEFİ MİLLİ TAKIM
Geçen sezon 20 maçta forma şansı bulan Uğur Demirok‘un bir isteği de düzenli olarak forma giyebilecek bir takımda oynayıp, tekrar milli takıma seçilmek. Tecrübeli oyuncunun menajeriyle ilk görüşmeler yapılırken, futbolcu düşünmek için zaman istedi. Bursaspor‘da forma şansının daha fazla olacağını dikkate alan Uğur’un durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.