SON DAKİKA
Hava Durumu

Son sözü Aybaba söyleyecek

Bursaspor’da; orta saha, forvet, kanat ve stoper olmak üzere transfer arayışlarına devam ederken uzun süredir temaslar gerçekleştirilen Hen

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2018 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2018 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Son sözü Aybaba söyleyecek
Bursaspor’da; orta saha, forvet, kanat ve stoper olmak üzere transfer arayışlarına devam ederken uzun süredir temaslar gerçekleştirilen Henri Saivet transferinde büyük bir mesafe kat etti.
Yapılan görüşmeler sonucunda  tecrübeli futbolcuyla 1 yıllık 800 bin Euro’ya el sıkışan Bursaspor Aybaba’nın onay vermesi durumunda yeşil-beyaz renklere bürünecek.Geçen sezon kiralık olarak Demir Grup Sivasspor forması giyen Newcastle United takımının Senegal asıllı Fransız oyuncusu Henri Saivet'e de son teklifte bulunduğu belirtildi. İngiliz takımından kiralık olarak kadroya dahil edilmek istenen Saivet'in de Bursaspor'un teklifine sıcak baktığı ve yeşil-beyazlı formayı giymek istediğini yöneticilere söylediği kaydedildi. Geçtiğimiz sezonda Sivasspor formasıyla 12 maça çıkan Saivet  takımına skor anlamında bir asistlik katkıda bulunurken, orta saha da verdiği güvenle göz doldurmuştu. Samet Aybaba’dan da onay alan oyuncunun lig başlamadan takıma katılması bekleniyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.