SON DAKİKA
Hava Durumu

 StephaneBadji bitti bitiyor!

Tecrübeli teknik adam Samet Aybaba’nın ısrarla takımda görmek istediği  StephaneBadji ile yeşil-beyazlı yönetim,  bonservis konusunda b

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2018 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2018 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 StephaneBadji bitti bitiyor!
Tecrübeli teknik adam Samet Aybaba’nın ısrarla takımda görmek istediği  StephaneBadji ile yeşil-beyazlı yönetim,  bonservis konusunda büyük ölçüde anlaştı. 900 bin Euro’ya anlaşmaya varılan yıldız oyuncunun Bursaspor’un kamp programına kadar imzayı atıp takıma katılması bekleniyor.
Bursaspor’da transfer harekatı tüm hızıyla sürüyor. Yeşil-beyazlı yönetim, Teknik Adam Samet Aybaba’nın sunduğu listede ilk sırada yer alan StephaneBadji ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. 3 yıllık anlaşma sağlandığı ileri sürülen transferde Bursaspor, Anderlecht kulübüne 900 bin Euro ödeyeceği öğrenildi. Anderlecht daha önce yeşil-beyazlı yönetimden 1 milyon Euro talep etmişti. Bu sorunun aşılmasının ardından Bursaspor transfer heyeti bu hafta içinde Belçika'ya giderek StephaneBadji'nin bonservisini elinde bulunduran Anterlecht kulübüyle masaya oturacaktı. Anderceht'in sportif direktörü LucDevroe'nin 20 Haziran'a kadar Belçika dışında bazı temaslarda bulunacak olması bu görüşmenin ertelenmesine sebebiyet verdi. Anderceht'in sportif direktörü LucDevroe'nin Belçika’ya dönmesi sonra işler resmiyete dökülecek. Bajdi transferinde önceki gün de oyuncuyu yakından tanıyan Samet Aybaba’da devreye girmişti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.