SON DAKİKA
Hava Durumu

Tanzanyalı Mbwana, Aybaba sınavında

Golcü arayışları sürdüren Bursaspor, Papiss Cisse ve Doumbia transferlerinden istediği sonucu henüz elde edemezken; Samet Aybaba  golcü av

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2018 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2018 18:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Tanzanyalı Mbwana, Aybaba sınavında
Golcü arayışları sürdüren Bursaspor, Papiss Cisse ve Doumbia transferlerinden istediği sonucu henüz elde edemezken; Samet Aybaba  golcü avına Belçika’ya gidiyor.
Genk’in Tanzanyalı golcüsü Samatta’yı yerinde takip edecek olan Aybaba, lig başlamadan golcü sorunu çözmek istiyor. Genk-St.Truiden maçında ki performansı da dikkate alınarak Samet Aybaba’nın isteği doğrultusunda transfer girişimleri başlatılacak.  25 yaşında ve 180’lik boyuyla Genk forması giyen Samatta 2017-2018 sezonunda  lig ve kupa maçları olmak üzere 34 maça çıktı. 10 maçta sonradan oyuna dahil olan genç golcü takımına 8 gollük katkı sağladı. Hızıyla da dikkat çeken Mbwana Samatta, defansın arkasına yaptığı koşullarla golü her zaman koklayan bir oyuncu olarak bilinirken, isabetli şutlarıyla da kendini bir adım öne çıkarıyor. Kulüp kariyerinde 125 maçta, 40 kez gol sevinci yaşayan genç golcü; Tanzanya Milli takımı formasıyla da 14 maçta 6 gol atma başarısı gösterdi.

Sercan Güler
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.