SON DAKİKA
Hava Durumu

Taze kanlar bir haftaya geliyor

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Bursaspor’da Afyon kampının ikinci etabı sona erdi. Daha önce TSYD Turnuvasına kadar y

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2018 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2018 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Taze kanlar bir haftaya geliyor
Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Bursaspor’da Afyon kampının ikinci etabı sona erdi.
Daha önce TSYD Turnuvasına kadar yeni oyuncuları takımda göreceğimizin müjdesini veren Teknik Patron Samet Aybaba Afyon kampında açıklamalarda bulundu Aybaba yaptığı açıklamada “Önümüzdeki 1 hafta içerisinde 3 veya 4 yeni oyuncunun takımımıza katılacağını ümit ediyoruz. Zaten lige az bir süre kaldı. Artık Süper Lig’e yoğunlaşacağız” ifadelerini kullandı.
İLK RAKİP SİVASSPOR
Bursaspor’un Afyon kampı bugün sona eriyor. Yeşil beyazlı ekip 30 Temmuz Pazartesi günü sezon hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. Öte yandan Ankaragücü, Bursaspor, Sivasspor ve Alanyaspor’un katılacağı TSYD Futbol Turnuvası 3-4 Ağustos tarihinde oynanacak. Yeşil-beyazlı ekip ilk maçında Sivasspor karşısında ter dökecek. Maçların Yenikent‘te oynanması planlanıyor. Ancak statta hibrit çim ekimi başlarsa turnuva iptal edilecek. Başka şehirde oynanmayacak.
“TÜRKİYE’DE TRANSFER KOLAY DEĞİL”
Timsahın Afyon kampı sona ererken Teknik Direktör Samet Aybaba kamp sürecinin ve transfer gelinen son durumu değerlendirerek açıklamalarda bulundu. Tecrübeli tenkil adam: “Bizim için güzel bir kamp süreci oldu. Hem oyuncularımızı tanıdık. Hem de genç oyuncularımızdan nasıl daha fayda alabiliriz onun hesabını yaptık. Önümüzdeki yıl bazı genç oyuncularımızdan fayda alacağız diye düşünüyorum. Artık Türkiye’de transfer kolay değil. Tüm kulüpler maddi açıdan zor günler geçiriyor. Başkanımız sağ olsun transfer için çok çalışıyor. Önümüzdeki 1 hafta içerisinde 3 veya 4 yeni oyuncunun takımımıza katılacağını ümit ediyoruz. Zaten lige az bir süre kaldı. Artık Süper Lig’e yoğunlaşacağız” şeklinde konuştu.
“HARUN KONUSUNU KAPATMAK İSTİYORUM”
Yasin Öztekin konusuna da açıklık getiren Samet Aybaba, “ Yasin benim istediğim bir oyuncuydu. 2 sefer beni aradı ve sizinle çalışmak istiyorum, Bursaspor’da oynamak istiyorum dedi. Bende başkanımıza söyledim. Başkan çok istekli değildi ama ben ikna ettim. Sonra bu iş bitti derken başka kulübe gitti. Kendisine başarılar diliyorum. Futbolda artık hiçbir şey gizli değil. Kulüplerin ekonomisiyle ilgili yalan yanlış bir sürü bir sürü şey anlatılıyor. Talip olduğumuz oyunculara farklı bilgiler gidiyor biz de zorlanıyoruz. Ama endişem yok. Elimizde güzel bir kadro var. Biz koskoca Bursasporuz. Taraftarımız arkamızda. Harun konusunu artık kapatmak istiyorum. Eğer oyuncularımıza talip varsa teklif gelir biz de durumuna bakarız. Şu ana kadar hiçbir oyuncumuza resmi teklif gelmedi” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.