SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsah büyük avantaj yakaladı

-Sercan Güler  Spor Toto Süper Ligi'nin ilk yarısının bitimine 6 hafta kala Bursaspor

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2018 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2018 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
-Sercan Güler 
Spor Toto Süper Ligi'nin ilk yarısının bitimine 6 hafta kala Bursaspor 4 iç saha maçına çıkacak. 
Spor Toto Süper Ligi her hafta sürpriz sonuçlara sahne olmaya devam ediyor. Ligin 3’te 1’lik kısmı geride kalmak üzereyken Antalyaspor’un 3’üncü, Kasımpaşa’nın 4’üncü, Ankaragücü’nün ise 5’inci sırada yer alması ligin ne kadar zorlu geçtiğinin kanıtı oldu. İlk yarının bitimine 6 hafta kala yeşil-beyazlıların 4 maçına iç sahada çıkacak. Bu hafta Pazar günü Kasımpaşa’yı konuk edecek Bursaspor, ardından Manisa’da Akhisar deplasmanına çıkacak, ligin 14. Haftasında Erzurumspor’u ve 15’inci haftada ise Antalyaspor’u Bursa’da konuk edecek olan Timsah, Göztepe deplasmanının ardından ilk yarının kapanış maçında EY Malatyaspor ile Bursa’da karşılaşacak. Kalan 6 maçın 4’üne iç sahada çıkacak olan Bursaspor bu maçlardan 12 puan toplayarak ikinci yarıya iddialı başlamak istiyor.
KENDİNİZ GİBİ OYNAYIN!
Yeşil-beyazlı takımda Okan Kocuk ve Burak Kapacak, açıklamalarda bulundu. Genç kaleci Okan Kocuk, "Maça çok kötü başladık. Trabzonspor ilk yarıda golü buldu. Topa sahip olamadık, hocamızın istediklerini yapamadık. Soyunma odasında hocamız, 'çıkın kendiniz gibi oynayın' dedi. Biz de hocamızın dediklerini uyguladık ve iyi performans ortaya koyduk. İki takım da son bölümde galip gelebilirdi. Sonuç olarak buradan bir puanla ayrılıyoruz. Umarm haftaya üç puanla ayrılırız" diye konuştu.
“İYİ BİR BURAK İZLETECEĞİM”
Maça kötü başladıklarını vurgulayan Kapacak ise, "Ondan sonra toparlanmasını bildik. Zor bir deplasmandı. Beraberlikte iyi diye düşünüyorum. Ben de ilk yarı oyuna kötü başladım. Kötü başladığım için de devamını getiremedim. Ama bundan sonra iyi bir Burak izleteceğime inanıyorum" şeklinde konuştu.

 

http://sehirmedya.com/manset-haberler/zoru-basardik-sira-kolayinda/

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.