SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsah gözünü kupaya çevirdi

► Burak TOK  Bursaspor, Antalya Belek’te gerçekleştirdiği devre arası kampını tamaml

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2018 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2018 18:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Timsah gözünü kupaya çevirdi
► Burak TOK

 Bursaspor, Antalya Belek’te gerçekleştirdiği devre arası kampını tamamlayarak Bursa’ya döndü.  Timsah,  Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu hazırlıklarına Özlüce Tesisleri’nde devam edecek.

Devre arası hazırlıklarını  Antalya’da tamladıktan sonra Bursa’ya dönen Yeşil-beyazlılarda gözler Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda karşılaşacakları  Gençlerbirliği hazırlıklarına Özlüce Tesisleri’nde devam edecek. Kupa’nın ilk maçında başkentte 1-0 mağlup olan Bursaspor,  16 Ocak Salı günü evinde Gençlerbirliği 2 farklı mağlup ederek çeyrek finale yükselemeye çalışacak.

 KAMP DÖNEMİ FAYDALI GEÇTİ

Devre arası hazırlıklarını Antalya kampıyla tamamlayan Bursaspor, iyi bir kamp dönemini geride bıraktı. Tecrübeli Teknik Direktör Paul Le Guen yönetiminde gerçekleştirilen kamp, önceki gün son buldu. Le Guen’in öğrencileri burada 3 hazırlık karşılamasına çıktı. 3 karşılaşmanın 2’sinden sahadan galibiyetle ayrılan Bursaspor, son hazırlık maçında ise öne geçmesine rağmen mağlup oldu. Bursaspor bu maçlardan ilk olarak Altınordu ile karşı karşıya geldi ve mücadeleden 3-2 galip ayrıldı. İkinci karşılaşmada da Skenderbeu'yu 3-0 mağlup eden Yeşil-Beyazlılar, Kukesi mücadelesinden ise 2-1 mağlup ayrıldı. Bursaspor, Skenderbeu maçında etkili oyun ile beğeni toplarken, Altınordu ve Kukesi maçlarında beklenenin altında kaldı. Bursaspor Teknik Direktör Paul Le Guen, ise sonuçlardan takımının durumundan memnun olduğunu aktardı.

BURSASPOR’UN ALTYAPISI FARK OLUŞTURDU

Süper Lig'in ilk yarısında 18 kulüpte sadece 25 futbolcu, ilk kez profesyonel sözleşme imzaladığı takımında forma şansı bulabildi. Ligde bu sezon Bursaspor'da 5, Trabzonspor'da 4, Gençlerbirliği'nde 4, Fenerbahçe'de 3, Beşiktaş ile Antalyaspor'da da ikişer oyuncu, kendi altyapısının ardından ilk kez profesyonel sözleşme imzaladığı takımlarında süre aldı. Atiker Konyaspor, Demir Grup Sivasspor, Göztepe, Kasımpaşa ve Medipol Başakşehir ise amatör olarak son kez kendilerinde görev yapan birer futbolcusuna şans verdi. Bursaspor, 5 oyuncu ile altyapıdan yetişen futbolcularına en çok şans veren ekip oldu. Yeşil-beyazlı ekipte Ertuğrul Ersoy, Muhammed Şengezer, Furkan Soyalp, Rüştü Hanlı ve Kubilay Kanatsızkuş toplamda 1382 dakika forma giydi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.