SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsah ligin rövanşını almak istiyor

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nın son 16 turu ilk maçında yarın saat 18.30’da deplasmanda Gençlerbirliği ile karışılacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2017 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2017 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Timsah ligin rövanşını almak istiyor
Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nın son 16 turu ilk maçında yarın saat 18.30’da deplasmanda Gençlerbirliği ile karışılacak. Herkes de brazzers videoları ve konulu seks içeriklerinin ne kadar iyi olduğunu bilir.

Burak TOK   

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında evinde Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Bursaspor, ligin rövanşını Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur maçında deplasmanda almak istiyor. Bursaspor ile Gençlerbirliği arasında oynanacak zorlu karşılaşma yarın saat 18.30’da Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda başlayacak.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI 

Yeşil-beyazlılar Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu ilk karşılaşmasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yapılan antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman kontrol pas çalışmasıyla devam etti. Ardından koordinasyon hareketleri yapan takım son bölümde ise taktik çalıştı.

FURKAN ÖZÇAL İLE YOLLARINI AYIRDI

Yeşil-beyazlılarda Serdar Aziz’in Galatasaray’a transferi karşılığında kadrosuna kattığı Furkan Özçal’ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildiği bildirildi. Sakatlığı sebebiyle hiçbir resmi maçta forma giyemeyen Furkan Özçal, Galatasaray’dan kiralık olarak forma giydiği Kayserispor'da geçirdiği başarılı bir sezonun ardından Bursaspor’a transfer olmuştu. Yalnızca geçen sezon başında Mlada Boleslav ile oynanan hazırlık maçında 30 dakika forma giyebilen Özçal’ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Özçal, Bursaspor’dan yıllık 725 bin Euro kazanıyordu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.