SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsah rotayı 'kupa'ya çevirdi

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında sahasında Fenerbahçe’ye mağlup olarak 7 maçlık yenilmezlik serisini sonlandıran Bursaspor’da gözler

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2017 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2017 19:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Timsah rotayı 'kupa'ya çevirdi
Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında sahasında Fenerbahçe’ye mağlup olarak 7 maçlık yenilmezlik serisini sonlandıran Bursaspor’da gözler Ziraat Türkiye Kupası’na çevrildi.

Burak TOK

Süper Lig’de 15’nci haftayı Fenerbahçe yenilgisi ile puansız kapatan Bursaspor’da Ziraat Türkiye Kupası hazırlıkları ara vermeden başladı. 5. tur rövanşında 12 Aralık Salı günü sahasında Adanaspor ile karşılaşacak Yeşil-beyazlılar, maçın hazırlıklarını Özlüce Tesisleri’nde tecrübeli Teknik Adam Paul Le Guen eşliğinde gerçekleştirdi. Antrenman yaklaşık 1 saat 20 dakika sürerken Fenerbahçe maçında forma giyen oyuncular antrenmanı düz koşularla tamamladı. Isınma koşularıyla başlayan antrenman dar alanda yapılan kontrol pas oyunu ve çabukluk çalışmasıyla devam etti. Takım daha sonra yarı sahada çift kale maç ve serbest çalışma yaptı.  Bursaspor,   bugünü izinli olarak geçirecek ve yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla Adanaspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

TİMSAH 3 BÜYÜKLERE KARŞI KAZANMIYOR

Bursaspor, Süper Lig’de geride kalan 15 hafta da karşılaştığı, sırasıyla Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarından sahadan puansız ayrıldı. Evinde oynadığı maçlarda adeta rakibine geçilmezi oynayan Timsah, sahasında oynadığı 8 karşılaşmada da sadece Galatasaray ve Fenerbahçe’den puan alamadı. Fenerbahçe maçı öncesi güzel bir hava yakalayarak 7 maçtır taraftarlarına yenilgi yüzü göstermeyen Yeşil- Beyazlılar, Fenerbahçe maçıyla birlikte yenilmezlik serisini de sonlandırmış oldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.