SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsah, sonunda golcüsünü buldu

Transfer sezonun en merak edilen isimlerinden olan forvet transferini Rennes’ten 1 yıllığına kiraladığı Diafro Sakho ismiyle çözen yeşil

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2018 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2018 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Timsah, sonunda golcüsünü buldu
Transfer sezonun en merak edilen isimlerinden olan forvet transferini Rennes’ten 1 yıllığına kiraladığı Diafro Sakho ismiyle çözen yeşil-beyazlılarda Senegalli golcünün performansı her geçen gün artıyor.
Bursa’da oynanan zorlu Beşiktaş maçında oyuna sonradan dahil olarak 86.dakikada ilk isabetli şutunda topu ağlarla buluşturan Sakho, Bursaspor’a 1 puanı getiren isim olmuştu. Önceki gün Çaykur Rizespor karşısında 16. dakikada Lima’nın asistini güzel bir son vuruşla gole çeviren Senegalli yıldız 2.maçında 2.golünü atarak taraftarın gönlünü kazandı. Öte yandan maçta Bursaspor’un 1-0’lık üstünlüğü devam ederken, 28 yaşındaki golcü yoktan ‘VAR’ ettiği pozisyonda harika bir son vuruşla topu ağlarla buluştururken, Video Yardımcı Hakem ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. Milimetrik bir şekilde ofsayta takılan Sakho’nun golü sonrasında büyük bir hayal kırıklığı yaşanırken, yeşil-beyazlı oyuncuların iptal olan gol sonrası performanslarındaki büyük düşüşte gözden kaçmadı. Aradığı golcüyü sonunda bulmanın sevincini yaşayan yeşil-beyazlı yönetim ve taraftarın bu sezonda Sakho’dan beklentilerini oldukça arttırdı. Sakho maç sonunda yaptığı açıklamada ‘Gol atmak için buradayım’ ifadelerini kullanmıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.