SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsah umut verdi

-Sercan Güler  Önceki gün deplasmanda Konyaspor ile karşılaşan Bursaspor oyunun büyü

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2018 19:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2018 20:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Timsah umut verdi
-Sercan Güler 
Önceki gün deplasmanda Konyaspor ile karşılaşan Bursaspor oyunun büyük bölümünde kontrolü elinde bulundurmasına karşın, maçın 2. dakikasında geriye düştüğü karşılaşmadan bir puan ile ayrılırken oyuncuların performansı takdir topladı. Yüzde 51 ile topla oynama oranında üstünlük kuran Bursaspor maçın büyük bölümünde de maça hakim taraftı, gol yollarındaki sorun bu maçta da ortaya çıkarken, yeşil-beyazlıların forvet transferi ile bu sorunu çözmesi bekleniyor.
ERTUĞRUL VE BARIŞ UYUM YAKALADI
Titi ve Ekong’un takımdan ayrılması ile birlikte stoperde Ertuğrul Ersoy’a eşlik eden asıl mevkisi sağ bek olan Barış Yardımcı’nın, Ersoy ile uyumu dikkat çekti. Genç oyuncu Ertuğrul geçen sezonki performansının üstüne koyarak savunmada güven vermeye devam ederken, Barış’tan boşalan sağ bekte genç oyuncu Burak Kapacak elinden gelenin fazlasını ortaya koyarak gelecek adına büyük umutlar verdi. Öte yandan stopere bir veya iki ismin Beşiktaş maçına kadar yetiştirilmesi bekleniyor.
SAİVET VE LİMA LİGE HAZIR
Sol kanatta Lima, sağda Yusuf Erdoğan ve forvet arkasında Furkan Soyalp ile maça başlayan yeşil-beyazlılarda savunmanın önünde Aytaç Kara ve ilk kez forma giyen Saivet ile başlayan Samet Aybaba maç sonunda oyuncuların performansından memnun olduğu dile getirdi. Dar alan ve boş koşularda etkili bir isim olduğunu ortaya koyan yeni transfer Lima ilerleyen maçlar için yeşil ışık yaktı. Öte yandan ilk forma giyen ve 11’de maça başlayan Saivet ise ne yaptığını bilen ve orta sahayı toparlayan bir isim olarak dikkat çekti. Yusuf Erdoğan’ın performansı bu maçta tartışmalara konu oldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.