SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsah'ın 2017 karnesi Acı-Tatlı

  Süper Lig’de 2009-2010 sezonunda tarihi bir başarıya imza atarak şampiyonluğa ulaşan Bursaspor’da 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu’n

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2017 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2017 19:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Timsah'ın 2017 karnesi  Acı-Tatlı
 

Süper Lig’de 2009-2010 sezonunda tarihi bir başarıya imza atarak şampiyonluğa ulaşan Bursaspor’da 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu’nun ilk yarısı geride kaldı. Kadrosuna kattığı önemli isimler ve takımın başına getirilen tecrübeli çalıştırıcı Paul Le Guen ile yoluna devam eden yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk yarısını 25 puanla 9’ncu sırada tamamladı.

Burak TOK

Spor Toto Süper Lig’i İlhan Cavcav Sezonu’na Fransız Teknik Adam Paul Le Guen ve flaş transferiyle başlayarak tüm dikkatleri üzerine çeken Bursaspor’da acı-tatlı bir sezon daha geride kaldı. Timsah temalı yeni stadyumunun atmosferini ve ateşli taraftarının desteğini arkasına alarak bu sezon Süper Lig’de 17 maça çıkan Bursaspor, sahadan 7 galibiyet,  4 beraberlik 6 mağlubiyet aldı. Bursaspor bu maçlarda kalesinde 19 gol görürken, 28 gol attı.  Lig’de geride kalan 17 hafta sonunda 25 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip, sezonun ilk yarısını 9’ncu sırada bitirdi.

TİMSAH İLK 8’E KARŞI GALİP GELEMEDİ

Bursaspor, ligde puan cetvelinde kendinden üst sıralardaki ekiplere karşı galip gelemedi. Yalnızca Sivasspor ve Göztepe’den bir puan alabilen Timsah, bunun dışında evinde Galatasaray ve Fenerbahçe, deplasmanda ise Medipol Başakşehir, Beşiktaş, Trabzonspor ve Kayserispor’a karşı ise sahadan puansız ayrıldı.

PUANLAR ALT SIRALARDAKİ TAKIMLARDAN

Yeşil-beyazlı takım bu sezon puanlarının büyük bölümünü ligin son 10 sırasındaki ekiplerden topladı. Ligde 7 galibiyeti bulunan Bursaspor, deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ve Atiker Konyaspor´u deplasmanda yenmeyi başardı. Yeşil-Beyazlı ekip iç sahada ise Aytemiz Alanyaspor, Teleset Mobilya Akhisarspor, Osmanlıspor, Antalyspor ve Kardemir Karabükspor engellerini zorlanmadan geçti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.