SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsah'ın kamp programı belli oldu

Bursaspor takımı,  devre arasını iyi değerlendirmek için hazırlanan programı açıkladı. Yeşil-beyazlılar 4-12 Ocak 2018 tarihleri arasında

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2017 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2017 19:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Timsah'ın kamp programı belli oldu
Bursaspor takımı,  devre arasını iyi değerlendirmek için hazırlanan programı açıkladı. Yeşil-beyazlılar 4-12 Ocak 2018 tarihleri arasında devre arası hazırlıkları için Antalya’da kampa girecek. Timsah burada 3 tane hazırlık karşılaşması oynayacak. Ayrıca Bursaspor Yönetimi Moussa Sow, transferini kampa yetiştirmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Burak TOK

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını geride bırakan Bursaspor’da 2’nci yarının hazırlıkları 4-12 Ocak 2018 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek. Kampa yeni transferlerin yetişmesi için girişimlerini hızlandıran Bursaspor yönetimi, Senegalli forvet Moussa Sow’u kampa yetiştirmek için görüşmeleri sıklaştırdı.  4 Ocak’ta başlayacak kampa kadar transferleri tamamlamak isteyen Yeşil-beyazlı yönetim,  Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ahli takımıyla 2019'a kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki Sow için şartlarını zorluyor.  Yıldız golcüye teklifini sunan Bursaspor yönetimi, Senegalli oyunucunun menajerinden ve kulübünden cevap bekliyor.

BURSASPOR 3 HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK

Titanic Deluxe Belek’te gerçekleşecek olan kamp toplamda 9 gün sürecek. Yeşil- beyazlılar bu süreçte 3 hazırlık maçı oynayacak. Maçlar Titanic Sport Complex’te oynanacak. Timsah ilk hazırlık kampının ilk maçını 6 Ocak 2018 Cumartesi günü Altınordu ile yapacak. Bu maçtan 2 gün sonra ise Bursaspor, 8 Ocak 2018 Pazartesi günü KF Skënderbeu ile karşılaşacak. Timsah, kampın son maçında ise 10 Ocak 2018 Çarşamba günü FK Kukësi karşılaşmasıyla hazırlık maçlarını tamamlayacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.