SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsah'ta 2 ayrılık birden

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen’in devre arasında kadro şişkinliğini azaltalım talebi sonrası Yeşil-beyazlılarda Furkan Özçal ile

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2017 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2017 19:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Timsah'ta 2 ayrılık birden
Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen’in devre arasında kadro şişkinliğini azaltalım talebi sonrası Yeşil-beyazlılarda Furkan Özçal ile yollar ayrılırken, Ozan Can Kökçü ise kiralık olarak gönderildi.

Burak TOK

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarsını 25 puanla 9’ncu sırada bitiren Bursaspor, devre arasında kadrosunu yeniden yapılandırmak istiyor. 2-3 oyuncuyla kadrosunu güçlendirmek isteyen Yeşil-beyazlı takımda transferlerden önce ayrılık haberi geldi. Tecrübeli teknik adam Le Guen’in Bursaspor yönetimine ilettiği kadro şişkinliğini azaltalım isteği sonuç verdi. Timsah’ta Furkan Özçal ile yollar anlaşma sağlanarak ayrılırken, Ozan Can Kökçü ise kiralık olarak gönderildi. Bursaspor Kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Futbolcularımızdan Furkan Özçal ile karşılıklı anlaşılarak yollarımız ayrılmıştır. Genç oyuncumuz Ozan Can Kökçü için de Hollanda 2.Lig takımlarından RKC Waalwijk ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağlandı.”

FURKAN ÖZÇAL HİÇBİR MAÇTA FORMA GİYEMEDİ

Bursaspor’da geçen sezon başında Galatasaray’a transfer olan Serdar Aziz’in karşılığında Sercan Yıldırım ve Bilal Kısa ile birlikte yeşil-beyazlı renklere dahil olan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan Özçal, sakatlığı sebebiyle hiçbir resmi maçta forma giyemedi.

5 İSİM YOLCU

Bursaspor’da Furkan Özçal ile yollar ayrılıktan sonra ligde forma şansı bulamayan ve az sürede görev alan isimler ile de yolların ayrılacağı bildirildi. Teknik Direktör Paul Le Guen’in verdiği rapor doğrultusunda Deniz Yılmaz, Merter Yüce, İsmail Konuk, Bilal Kısa ve Sinan Bakış gibi isimlerle yolların ayrılacağı, bu isimlerin takım bulamaması halinde de Antalya kampına dahil edilmeyecekleri öğrenildi.

TAKIMDAN AYRILMASI GÜNDEM DE OLAN İSİMLERİ ŞÖYLE:

Deniz Yılmaz: 4 maç (248 dakika), Merter Yüce: 4 maç (85 dakika), İsmail Konuk: (Süre yok), Bilal Kısa: 2 maç (44 dakika), Sinan Bakış: 3 maç (107 dakika)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.