SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsah'ta işler yolunda gitmiyor, Kaptan 4 hafta yok!

►►Burak TOK Bursaspor, Medipol Başakşehir karşılaşmasında aldığı ağır yenilginin

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
►►Burak TOK

Bursaspor, Medipol Başakşehir karşılaşmasında aldığı ağır yenilginin ardından şimdi de Pablo Batalla’nın sakatlığıyla sarsıldı. Medipol Başakşehir maçında sakatlanan kaptan Pablo Martin Batalla'nın 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Spor Toto Süper Lig’in 18’nci haftasında sahasında lider Medipol Başakşehir’e kötü bir futbolla 3-0 mağlup olan Bursaspor’da işler yolunda gitmiyor. Arka arkaya alınan kötü sonuçlardan sonra Başakşehir maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Yeşil-beyazlıların kaptanı Pablo Martin Batalla, 4 hafta sahalardan uzak kalacak. Kulüpten yapılan açıklamada, "Süper Lig'in 18. haftasında evimizde oynadığımız Başakşehir maçının 42. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Pablo Batalla'nın durumu netleşti. Pablo Batalla'nın sağ uyluk arka adalesinde 2. Derece kanama ve ödem tespit edildi. Pablo Batalla 4 hafta sahalardan uzak kalacak" denildi.

BURSASPOR 4 HAFTADIR KAZANAMIYOR

Yeşil-beyazlı takım 4 haftadır galibiyet yüzü görmedi. En son galibiyetini 14’ncü haftada deplasmanda Atiker Konyaspor’a karşı alan Timsah, evinde Fenerbahçe ve Başakşehir’e karşı üstünlük elde edemezken, Gençlerbirliği ile berabere kaldı. Bursaspor deplasmanda ise, Trabzonspor karşısında sahadan puansız ayrıldı. Lig’in son 4 haftasında Timsah, sadece 1 puan toplayabildi. Ayrıca Bursaspor, son 4 lig maçında yalnızca 1 kez gol sevinci yaşarken, bu sezon ligde 6'ncı kez bir maçı gol atamadan bitirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.