SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsah'ta rota Antalya

-Burak TOK Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında Bursaspor, deplasmanda Antalyaspo

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2018 19:50
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2018 20:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Timsah'ta rota Antalya
-Burak TOK

Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında Bursaspor, deplasmanda Antalyaspor’a konuk olacak. Yeşil-beyazlılar bu mücadelen 3 puanla ayrılarak yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

Spor Toto Süper Lig’de zor günler geçiren Bursaspor, yarın deplasmanda Antalyaspor ile karışılacak. Zorlu mücadeleye özel bir motivasyonla hazırlanan yeşil-beyazlı oyuncular, Antalya’dan 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Antalyaspor ile Bursaspor, lig de bugüne kadar 43 kez karşı karşıya gelirken bu maçlarda 20 galibiyet çıkaran Bursaspor, 12 galibiyet çıkaran Antalyaspor’a karşı üstün durumda bulunuyor. İki ekip arasındaki 11 mücadele ise beraberlik bitti. Antalyaspor’un ev sahipliğinde oynan son 2 karşılaşmayı da kırmızı- beyazlı ekip kazandı. Zorlu karşılaşma öncesi Antalyaspor, 28 puanla 14. sırada, Bursaspor ise 33 puanla 11. sırada bulunuyor.

ANTALYA EVİNDE GEÇİLMEZİ OYNUYOR

Süper Lig’de geride kalan 26 hafta sonunda sadece 7 galibiyeti bulunan Antalyaspor, bu galibiyetlerin 6’sını kendi sahasında elde etti. Bursaspor ise deplasmanda çıktı 12 karşılaşmadan 2 galibiyet, 2 beraberlik, 8 mağlubiyet çıkarabildi.

LE GUEN RAHATLAMAK İSTİYOR

Lig’de arka arkaya alınan kötü sonuçların faturası Fransız çalıştırıcı Paul Le Geun’e kesildikten sonra, tecrübeli hoca Sivasspor maçından sonra Antalyaspor’u deplasmanda devirerek rahat bir nefes almanın hesaplarını yapıyor. İdmanlara ağırlığını da iyice koyan Le Guen, antrenman sırasında sık sık oyunlarına uyarılarda bulunması da dikkatlerden kaçmadı. Tecrübeli çalıştırı Le Geun’in milli arayı iyi değerlendirerek kalan 8 maça oyuncularını ayrı bir motivasyonla hazırlığını da öğrenildi.

ANTALYASPOR’DA 5 EKSİK

Yarın sahasında Bursaspor’u konuk edecek olan Antalyaspor’da önemli eksikler bulunuyor. Kart cezalısı olan Yekta, Celustka ve sakatlıkları süren Salih, Zeki ve Donilo Bursaspor’a karşı formaya giyecekler.

DÜDÜK HALİL UMUT MELER’DE

Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Bursaspor'un yarın saat 16:00'da deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı müsabakayı İzmir Bölgesi Süper Lig Hakemi Halil Umut Meler yönetecek. Halil Umut Meler'in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Müsabakanın 4.hakemi ise Bülent Birincioğlu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.