SON DAKİKA
Hava Durumu

Transfer krizi kombineleri de etkiledi

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında 11 Ağustos Cumartesi günü Fenerbahçe deplasmanıyla lige başlayacak olan Bursaspor’da hazırlıklar

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2018 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2018 18:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Transfer krizi kombineleri de etkiledi
Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında 11 Ağustos Cumartesi günü Fenerbahçe deplasmanıyla lige başlayacak olan Bursaspor’da hazırlıklar devam ediyor.
Transferde istediği oyuncuları bir türlü kadrosuna katamamanın hayal kırıklığını yaşayan Bursaspor’da Papiss Cisse ve Doumbia transferleri mali engellere takılırken, Titi’nin takımdan ayrılması ile birlikte stoper arayışları hız kazandı. Öte yandan orta saha için adı anılan Henri Saivet transferinde oyuncu ile anlaşılırken Samet Aybaba’nın onayı bekleniyor. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor’da tek gündem şüphesiz transfer. Ligin başlamasına sayılı günler kala transferde istediği sonuçları bir türlü alamayan yeşil-beyazlılarda teknik ekibin transfer önerileri devam ederken; Samet Aybaba kafasına koyduğu iki oyuncuyu izlemek için Belçika’ya gidiyor. Belçika’da bugün oynanacak Genk-St.Truiden maçını yerinde takip edecek olan teknik patron Aybaba iki oyuncu hakkında rapor oluşturacak. Bugün oynanacak Genk-St.Truiden maçını Belçika’da takip edecek olan Aybaba; Genk’in 25 yaşındaki forveti Mbwana Samatta’yı ve orta sahada başarılı grafiği ile dikkat çeken 27 yaşındaki Roman Bezus’u yakından takip edecek.
Kombineler elde kaldı
Bursaspor’da ligin ilk haftasında oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi  Forvet hattına halen bir takviye yapamayan yeşil-beyazlılarda, transferdeki belirsizlik kombine satışlarını da büyük ölçüde yansıdı. eni sezon öncesi kadrosundan birçok isimle yolların ayıran ve yalnızca Atanasov, Badji, Aytaç Kara ve Lima’yı renklerine bağlayan Bursaspor’da  yaklaşık 1 ay önce satışa sunulan kombinelerden yalnızca 6 bin adet dolayında satıldı. Geçen sezon 20 bin 800 dolayında Bursasporlu taraftar kombine bilet almıştı. Taraftarlara "Kombinenizi alın başarıda sizin de katkınız olsun" diye seslenen Başkan Ay, "Sezon başlıyor inşallah bu sene çok daha güzel başarılar elde edeceğiz. Taraftarlarımız merak etmesin biz hocamız, ekibimiz ve yönetimimizle yeni transferleri yapacağız. Ancak biraz daha sabırlı olmak durumunda kalıyoruz. Çünkü herkes biliyor bütün kulüplerin durumlarını, malum yoğurdu üfleyerek yiyoruz. Nokta atışları yapmak istiyoruz. Şu ana kadar yaptığımız transferlerden herkes memnun. Bundan sonra da yaptığımız transferlerden memnun kalacaklar. Allah Bursaspor’a güzel günler göstersin inşallah. Hepinizi seviyor sayıyor ve stada bekliyoruz. Kombinelerinizi alın başarıda sizin de katkınız olsun" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.