SON DAKİKA
Hava Durumu

Tunay ve Aytaç sınırda

Süper Lig’de 13 hafta sonunda Samet Aybaba’nın vazgeçilmez isimleri  kaptan Ertuğrul Ersoy, Barış Yardımcı ve Aytaç kara oldu. 3 isimde tüm m

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2018 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2018 21:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Tunay ve Aytaç sınırda
Süper Lig’de 13 hafta sonunda Samet Aybaba’nın vazgeçilmez isimleri  kaptan Ertuğrul Ersoy, Barış Yardımcı ve Aytaç kara oldu. 3 isimde tüm maçlara ilk 11’de başlarken Samet Aybaba’nın en çok süre verdiği oyuncular olarak öne çıktı.
Tunay Torun ve Aytaç Kara 3 sarı kartla sınırda bulunurken Erzurumspor karşısında kart görmeleri halinde Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek. Öte yandan yeşil-beyazlıların genç kaptanı Ertuğrul Ersoy ise Akhisar deplasmanında gördüğü 4. sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşerken bu sezon ilk kez forma şansı bulamayacak.
VERGİNİ’YE GÜN DOĞDU
Bursaspor’un sezon başında transfer ettiği 30 yaşındaki Arjantinli Santiago Vergini, Samet Aybaba’nın görev vermesi halinde Erzurumspor karşısında forma şansı bulması bekleniyor. Süper Lig’de bugüne kadar forma şansı bulamayan Arjantinli stoper, Ertuğrul Ersoy’un cezalı duruma düşmesiyle Erzurumspor karşılaşmasında formaya en yakın isin olarak görülüyor. Oynadığı hazırlık maçları ve Türkiye Kupası’ndaki kötü performansıyla, eleştirilere maruz kalan Vergini’nin forma giymesi halinde nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu. (Sercan Güler)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.