SON DAKİKA
Hava Durumu

Waris renkleri şaşırdı!

Transferde Doumbia’dan gelen kötü haberle hayal kırıklığına uğrayan Bursaspor’a bir kötü haberde  Majeed Waris’ten geldi. Porto ile

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2018 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2018 18:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Waris renkleri şaşırdı!
Transferde Doumbia’dan gelen kötü haberle hayal kırıklığına uğrayan Bursaspor’a bir kötü haberde  Majeed Waris’ten geldi. Porto ile kiralanması yönünde anlaşma sağlanmasına karşın yıllık ücretin yarısına karşılık banka teminatı isteyen Waris transferi askıya alınmıştı.
Yönetimin Ganalı  yıldızı ikna çabaları sürerken Waris’in Konyaspor’a yakın olduğu bildirildi.  Timsahın transfer için aradığı kanat oyuncuları listesinde olan, ileri uçta da hızıyla etkili bir performans ortaya koyan Waris’in Süper Lig  ekiplerinden Konyaspor’un yolunu tutacağı iddia edildi. Öte yandan Portekiz basınında çıkan habere göre teknik direktör Sergio Conceiçao‘nun gelecek planlarında yer almayan Ganalı forvet Majeed Waris, Nantes‘a kiralanacak. Fransa 2. Ligin ekiplerinden Lorient’te forma şansı bulmakta zorlanan Waris, 2014-2015 sezonunda Trabzonspor formasıyla 26 maçta yalnızca 4 gol atarken, 2015-2016 sezonunda ise Karadeniz ekibinde UEFA Avrupa Ligi’nde çıktığı 3 maçta gol atamadı. Waris, toplam kulüp kariyerinde ise 203 maçta 67 gol attı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.