SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeşil beyaz olması an meselesi

Samet Aybaba’nın Bursaspor yönetime sunduğu listenin ilk sırasındaki isim olan StephaneBadjitransferinde belirsizlik sürerken, yeşil-beyazl

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2018 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2018 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yeşil beyaz olması an meselesi
Samet Aybaba’nın Bursaspor yönetime sunduğu listenin ilk sırasındaki isim olan StephaneBadjitransferinde belirsizlik sürerken, yeşil-beyazlı yönetim Anderlech kulübüyle sıkı pazarlık haline girdi.
Geçtiğimiz sezon Kayserispor forması giyen bonservisi ise Belçika temsilcisi Anderlecht'te bulunan StephaneBadji için Bursaspor ısrarını sürdürüyor.Yeni sezon da orta sahayı sert ve agresif isimlerden oluşturmayı düşünen Teknik Direktör Samet Aybaba'nın ilk tercihi olan tecrübeli futbolcunun hem kendisiyle hem de kulübüyle rakamlar konuşulmaya devam ediyor.Kayserispor ve Göztepe’nin de istediğiBadji için Anderlecht ilk olarak kapıyı 1 milyon Euro'dan açmıştı. Belçika temsilcisi rakamı 800 bin Euro'ya kadar indirdi. Ancak yeşil beyazlı yönetimin önerdiği rakam ise 400 bin Euro. Bu arada Badji'nin ise Bursaspor'a gelmeye oldukça sıcak baktığı ifade edildi.Geçtiğimiz sezon Kayserispor'dan 600 bin Euro kazanan tecrübeli orta saha oyuncusuna 650 bin Euro teklif edildiği, Badji'nin de bu rakamı kabul ettiği öne sürüldü.

35 MAÇTA 3 GOL 3 ASİST YAPTI

Geçen sezon istikrarlı görüntüsüyle dikkat çeken Badji, oynadığı 35 maçta 3 gol, 3 asistle takıma katkı sağladı. Kayserispor’un tekrar kiralama isteği kulübü tarafından reddedilen Senegalli orta saha 9 kez de milli takımda boy gösterdi ancak bu sene Rusya’da düzenlenen  Dünya Kupası’nda Senegal'in kadrosuna seçilemedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.