SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeşil beyaz olmaya artık çok yakın

Bursaspor'da transfer harekatı hız kazanırken bazı oyuncularla anlaşma sağlandı.  28 yaşındaki Senegalli oyuncu Türkiye’ye geldi. İsta

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2018 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2018 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yeşil beyaz olmaya artık çok yakın
Bursaspor'da transfer harekatı hız kazanırken bazı oyuncularla anlaşma sağlandı.  28 yaşındaki Senegalli oyuncu Türkiye’ye geldi. İstanbul’da ki ilk görüşmeyi Futbol Direktörü Mustafa Er ve yönetici Ebubekir Keskin yaptı. Taraflar arasında rakamlar konuşuluyor.
Bursaspor’da teknik direktörlük koltuğuna Samet Aybaba’nın oturmasından sonra transfer harekâtı başladı. Takımın toplanma tarihi olan 27 Haziran’a kadar ciddi adımlar atmak isteyen yeşil beyazlı yönetim dün Stephane Badji’yi İstanbul’a getirdi.

Geçen sezon Kayserispor’da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Anderlecht’te olan tecrübeli orta saha oyuncusuyla dün İstanbul’da masaya oturuldu.
LİGE TANIDIK İSİM
Futbol direktörlüğüne getirilen Mustafa Er’le birlikte yönetici Ebubekir Keskin gerek Badji, gerekse menajerleriyle sıkı bir pazarlığa girişti. Tarafların burada maddi konularda karşılıklı tekliflerini sundukları belirtildi.

Teknik Direktör Samet Aybaba’nın ısrarla istediği 28 yaşındaki Senegalli futbolcu için Belçika kulübüne bonservis olarak 300 bin Euro önerildiği ifade ediliyor.

Süper Lig’de bir ara Medipol Başakşehir forması da giyen Stephane Badji’ye de yıllık 650 bin Euro teklif edildiği gelen haberler arasında.
SEZONUN EN İYİ 6 NUMARASI
Geçen sezon Kayserispor’da 35 maça çıkan ve 3 gol, 3 asistlik bir performans gösteren deneyimli kramponla ilerleyen günlerde tekrar bir araya gelinmesi bekleniyor.

Bu arada Badji ile birkaç kulübün daha ilgilendiği belirtiliyor. 1,90 boyundaki Senegalli futbolcu oyunu her iki yönüyle oynayabiliyor. Badji, birçok futbol otoritesi tarafından sezonun en iyi 6 numaralarından biri olarak gösterilmişti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.