SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeşil-beyazlıların en agresifi...

-Sercan Güler  6 hafta boyunca top rakibe geçtiği andan itibaren rakip takım üzerinde baskı kuran ve boş alanları dolduran Bursaspo

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2018 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2018 18:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yeşil-beyazlıların en agresifi...
-Sercan Güler 

6 hafta boyunca top rakibe geçtiği andan itibaren rakip takım üzerinde baskı kuran ve boş alanları dolduran Bursaspor Aybaba yönetiminde savunma anlamında 6 haftada 5 golü kalesinde gördü. 5 golle Süper Lig’in en az gol yiyen takımlarından olan Bursaspor’da 6 haftanın en agresifi Stephane Badji oldu. 6 maçtada ilk 11’de başlayan Allona Lima ve Aytaç Kara  2 kez sarı kart ile cezalandırılırdı. Öte yandan sakatlığı sebebiyle bazı maçlarda forma giyemeyen 3 maçta ilk 11’de bir maça da sonrada dahil olan Stephane Badji 3 sarı kart ile takımın en agresif oyuncusu olarak öne çıktı.
6 HAFTANIN VAZGEÇİLMEZLERİ  
Bursaspor’da; Aytaç Kara,  Barış Yardımcı ve Ertuğrul Ersoy 6 maçta ilk 11’de başlayıp 90 dakika boyunca sahada kalarak ilk 11’in değişmeyen isimleri olarak ön plana çıktı. Öte yandan Allona Lima 6 maçta ilk 11’de başladı bir maçta oyundan alınarak en son süre alan oyuncular arasında yerini aldı. Furkan Soyalp ve Yusuf Erdoğan’da en çok süre alan diğer oyuncular oldu.  Diğer yandan Beşiktaş‘tan kiralanan Umut Nayir ve stoper Vergini şuana kadar forma şansı bulamayan isimler oldu. Önlerinde kaliteli futbolcular bulunan her iki isminde antrenmanlardaki görüntüsünden Teknik Direktör Samet Aybaba’nın memnun olduğu belirtildi. Bilindiği gibi Umut‘un sözleşmesinde Beşiktaş‘la yapılan anlaşma gereği 12 maç oynama garantisi bulunuyor. Bu rakamın içersine Ziraat Türkiye Kupası müsabakaları da dahil edilmişti. Bu arada büyük umutlarla transfer edilen Jani Atanasov ise U21 takımında forma giyiyor. Genç orta saha oyuncusu, sadece 1 kez A takım maç kadrosuna girdi.

http://sehirmedya.com/manset-haberler/aybaba-kanatlara-cozum-ariyor/
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.