SON DAKİKA
Hava Durumu

Bizati: “Yollar yarılır ve yerine birisi gelir”

Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, Çok kritik Kocaelispor maçını kazanmak istediklerini belirtti. Bizati, “Şu an için kadroyu yeterli buluyorum. Ama kötü gidiyorsak, o zaman bazı kişilerle yollar yarılır ve yerine birisi gelir. Bu herkes için geçerli” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2021 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2021 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bizati: “Yollar yarılır ve yerine birisi gelir”

Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, Kocaelispor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bizati; “Biz birlikte olunduğunda nelerin yapılacağını gösterdik. Kocaeli kampında iyi hazırlandık. Detay vermedik ama psikolojik ve fiziksel olarak iyi hazırlandık o da görülmeye başlandı. Mükemmel bir oyun oynamasak da mükemmel sonuçlara ulaşmak istiyoruz.” Dedi.

“ÇALIŞAN TAKIMLAR İÇİN ARALAR HER ZAMAN AVANTAJDIR”

Kocaelispor maçının önemine değinen Bizati, “Maç maç gideceğiz. Kocaelispor maçında da 3 puan var. Her şeyi yapacağız bunun için. Kazanmadan harcamak yok. Kazanma duygusu olması gerekiyor. Yönetimimiz de yapıyor. Herkes aslanlar gibi mücadele ediyor. Kocaelispor maçı sonrası Milli araya gireceğiz. Çalışan takımlar için aralar her zaman avantajdır. Benim düşüncemde biz hep çalışacağız ve iyiye gideceğiz. O yüzden hep sezon başında gelseydik farklı olurdu diyorum. Bu arada hazırlık maçımız olacak. Kampımız olmayacak gibi görünüyor. 2 günlüğüne bir yere gitmek yanlış olur. Özlüce İbrahim Yazıcı’da çalışmalarımızı değerlendireceğiz” dedi.

“BİZİM KİMSEYE İHTİYACIMIZ YOK”

'Devre arasında transfer düşünüyor musunuz?’ sorusuna ise Özcan Bizati şu cevabı verdi: “Transfer için çok erken. Şu an için eldeki oyuncuların yeterli olucağına inanıyorum. Bizden ayrılmak isteyen, çalışmak istemeyen olabilir. Eğer oyunculardan giden olursa farklı olur. Buna oyuncular karar verecek. Biz hedefte var mıyız yok muyuz onlar karar verecek.  Bizim kimseye ihtiyacımız yok. Ama kötü gidiyorsak, o zaman bazı kişilerle yollar yarılır ve yerine birisi gelir. Bu herkes için geçerli.”

(KADİR UMUT PEHLİVAN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.