SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'da Seleznov krizi

Bursaspor’da ilk 11’de forma şansı bulamayan Yevhen Seleznov ile ilgili kriz yaşanıyor. Tecrübeli oyuncunun yedek kalmak istememesi, Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın da Selezlov’a ilk 11’de şans vermemesi, ipleri kopma noktasına getirdi. 

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2019 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2019 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor'da Seleznov krizi

Ömer KARAKAYA

Transferin son gününde takıma katılan ve Yeşil-Beyazlı camiada kurtarıcı olarak görünen Yevhen Seleznov, şu ana kadar bekleneni vermedi. Forma şansı bulmakta zorlanan golcü oyuncunun Teknik Direktör Yalçın Koşukavak ile yıldızı barışmadı. Kupa maçları haricinde Bursaspor formasıyla çıktığı hiçbir maça ilk 11’de başlayamayan Ukraynalı golcü, isyan noktasına geldi. Antrenmanlarda hırslı görüntüsüyle dikkat çeken Seleznov, Koşukavak’ın ‘henüz hazır değil’ açıklamasıyla şoka uğradı. Son oynanan Keçiörengücü maçında da forma sansı bulamayan 34 yaşındaki oyuncunun devre arasında takımdan ayrılmak istediği öğrenildi. Sezon başında birçok kulüpten teklif almasına rağmen Bursaspor’u tercih ettiğini yakın çevresine ileten tecrübeli futbolcunun yedek kulübesinde beklemekten sıkıldığı, daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek istediği gelen haberler arasında.  

7 MAÇTA 141 DAKİKA SÜRE ALDI

Bu sezon Bursaspor formasıyla ligde 7 maça çıkan tecrübeli oyuncu 141 dakika süre alırken, bu maçlarda 1 gol atıp 1 de asist yaptı. Ziraat Türkiye Kupası’nda da 2 maça çıkan Ukraynalı futbolcu, 174 dakika sahada kalırken 2 gol 1 asistlik katkı sağladı. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.