SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor taraftarı yönetimi istifaya davet etti

Bursaspor taraftar grubu Teksas, yaptığı yazılı açıklamada, “Mevcut Yönetim Kurulu'nu, istifa kararlarını hızlıca almaya ve olabilecek en yakın sürede Genel Kurul'u toplamaya çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2022 22:46
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2022 22:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor taraftarı yönetimi istifaya davet etti

Bursaspor’da 3-1’lik Adanaspor mağlubiyeti sonrası moraller iyice bozuldu. Yeşil-beyazlı taraftar grubu Teksas, yönetimi istifaya davet eden bir bildiri yayımladı. İşte Teksas’ın yaptığı yazılı açıklama şöyle:
"Değerli Bursasporlular, sezon öncesi yapılan kongrede göreve gelen mevcut Yönetim Kurulu'na, aradan geçen zaman zarfında yaşanan birçok olumsuz gelişmeye rağmen, ekonomik, idari ve sportif anlamda olumlu tabloya geçişi umarak sabrettik. Yaşanacak yeni bir aday bulamama kaosunun kulübümüze vereceği zararı göz önünde bulundurarak, kulübümüzün yılmaz destekçisi ve bekçisi olan grubumuza dönük bazı söylemleri bile sineye çektik. Zaman zaman stadyumda tepki koyduğumuz gibi, doğru hamleler yapılması adına kendileri ile birçok kez istişarelerde de bulunduk. Ancak gelinen nokta, camiamız adına kaçınılmaz bir çağrıyı emretmektedir.”

“Tarihin en kötü sezonu yaşanmaktadır”
Açıklama şu şekilde devam etti: “Bursaspor Kulübü, transfer tahtasının açılmasına, maliyeti lig seviyesinin ve kulübümüzün mevcut gerçeklerinin üzerinde transferler yapılmasına, sezon içerisinde dört teknik adam değişikliği yaşanmasına ve sportif yapıda düzelme umudu ile yapılan hamlelere rağmen, tarihinin en kötü sezonunu yaşamaktadır. Transferlerdeki yöntem kadro planını ve camiadaki güven ortamını parçalamış, Vakıfköy'den gelen ve bu sezon ikinci planda kalan gençlerimiz ile geçtiğimiz sezon varılan noktanın oldukça gerisinde kalınmış, bazı genç futbolcularımız aramızdan tartışmalı şekilde ayrılmış ve sezon boyu yaşanan olumsuz gelişmeler oyuncu grubumuzu hedeften ve gerekli mücadeleden koparmıştır. Bu durumda, yapılması gereken en doğru ve akılcı hamle, tüm bu tartışmaları ve kaos ortamını geride bırakmak adına Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'dur. Mevcut Yönetim Kurulu'nu, istifa kararlarını hızlıca almaya ve olabilecek en yakın sürede Genel Kurul'u toplamaya çağırıyoruz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.