SON DAKİKA
Hava Durumu

Haydi çocuklar kendinize gelin!

TFF 1. Lig’in 12. haftasında Keçiörengücü ağırlayacak Bursaspor’da gözler, Kubilay Kanatsızkuş ve Emirhan Aydoğan’da olacak. Sezona iyi başlayan ancak son haftalarda etkisiz bir performans gösteren iki oyuncunun Keçirören maçıyla yeniden çıkış yakalaması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2019 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2019 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Haydi çocuklar kendinize gelin!

Bursaspor yarın ligde kritik bir sınavdan geçecek. Son iki haftada kaybedilen 4 puanı telefi etmek isteyen Yeşil-Beyazlılar kendi sahasında ağırlayacağı Keçiörengücü’nü yenerek, yeniden çıkış yakalamanın hesaplarını yaparken, bazı oyuncuların performansı maçın sonucu belirleyecek. Lige fırtına gibi giriş yapan ancak sonrasında performans düşüklüğü yaşayan Kubilay Kantsızkuş ve Emirhan Aydoğan, yarınki mücadelede Bursaspor’un en önemli kozları olacak. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, Milli arada sıkı çalışan iki oyuncudan çok şey bekliyor.

KUBİLAY 3 HAFTADIR SUSKUN

Bu sezon Bursaspor formasıyla ligde oynanan bütün mücadelelerde görev alan Kubilay, en son golünü 8. haftada oynanan Ümraniyespor maçında kaydetti. Ligde toplamda 3 golü, 2 asisti bulunan genç golcü, Keçiören maçıyla gollerine devam etmek istiyor. Öte yandan Bursaspor, Kubilay’ın gol attığı maçları kaybetmiyor. Yeşil-Beyazlılar Kubilay’ın gol attığı Eskişehir, Osmanlı ve Ümraniye maçlarından 3 puanla ayrıldı.

EMİRHAN ÇOK HIRSLI

Bursaspor’un orta sahadaki genç yeteneği Emirhan Aydoğdu ise Keçiören maçıyla yeniden çıkış yakalamak istiyor. Sezona iyi başlayan ve ilk iki haftada 2 gol kaydeden telde sex sohbet hattı Emirhan, geçen hafta Boluspor maçında Yalçın Koşukavak tarafından, yedek kulübesine çekilmişti. Formasını yeniden kazanmak isteyen genç oyuncunun Keçiörengücü maçında nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. (Ömer KARAKAYA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.