SON DAKİKA
Hava Durumu

İbrahim Üzülmez resmi sözleşmeyi imzaladı

Bursaspor’un bu sezonki ikinci teknik direktörü olan İbrahim Üzülmez Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen törenle 1,5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2019 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2019 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İbrahim Üzülmez resmi sözleşmeyi imzaladı

Taraftarlara açık olarak gerçekleştirilen imza törenine yönetim kurulu üyelerinin büyük bir bölümü katılırken, Başkan Mesut Mestan yaptığı açış konuşmasında, “Yeni heyecan, yeni başlangıç olacak İbrahim hocamız için. Başarılı sporcu kimliği ile tanıyoruz. Teknik direktörlüktede başarılarını biliyoruz. Bundan sonraki süreçte iki tarafa hayırlı olacağını düşünüyorum. Camiamıza hayırlı olsun. 1,5 yıllık sözleşme yaptık 1. Lig ve Süper Lig olarak. İnşallah Süper Lig’de de gelecek yıl birlikte çalışırız” dedi.

Daha sonra konuşma yapan yeni teknik direktör İbrahim Üzülmez yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bu büyük camiaya geldiğim için mutluyum. 2 gün içerisinde sağlık kontrolü sonrasında ve şehir merkezini gezdim. İnsanların sıcak yaklaşımdan mutlu oldum. Benim ve Bursasporcamiası için hayırlı olsun. Bursaspor büyük camiadır. Büyüklüğünden bir şey kaybetmez. Zor bir dönemde. Ayağa kaldırmak için çalışacağız. Bu süreçte başkanımın samimi bir şekilde hem İstanbul hem de Bursa’da samimi davranışına teşekkür ediyorum. Bununda bizimde amacımız Bursaspor’u ileriye taşımak olacaktır. Başarı kolay değil. Başarıya giden yollar çetrefilli ve sıkıntılıdır.”

GEMİYİ LİMANA YANAŞTIRACAĞIZ

“Bursaspor armasını en iyi şekilde taşımak için, gemiyi limana yanaştırmak için çok çok çalışmamız gerektiğini biliyorum. Taraftarı mutlu edecek oyun için zamana ihtiyacımız var. Tanıdığım, tanımak istediğim oyuncular var. Zamanla güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Büyük kentin takımını armasını daha ileriye götürmek için sadece bana değil, herkesin takıma sahip çıkması gerekiyor. Eleştiriye açığım. Herkesin bize destek vermesi gerekiyor. Bursaspor limana yanaştırmak için camianın desteğine ihtiyacımız var. Şampiyonluklar yaşamıştır. Hak ettiği süper lige çıkartmaktır.”

ELEŞTİRELERE AÇIĞIM

“Eleştiriler olsun. Başarıya giden yollar dikenlidir. Taraftar kızacaktır, bağıracaktır, işin sonunda ortak paydamız şampiyonluğu yaşamaktır. Genç ve duygusal oyuncular var onlara sahip çıkmalıyız. Yolun sonu inşallah şampiyonluk olur.” Bir soru üzerine Üzülmez, “Bursaspor büyük camia bunu bir kez daha gördüm. Anlaşma olduktan sonra ulusal ve sosyal medyaya baktıktan sonra bayağı Bursaspor’un ses getirdiğini gözlemledim. Biz karşı görülen haberlerde büyük camia olduğunu hissettim. Yapılacak çok şeyler var. Bursaspor şampiyonluk yaşadı. Tesislerde gezerken resimlere baktım o atmosferi Allah bize de nasip eder.  Büyük camiada olduğumuz ve çalışacağımız için mutluyum. Allah başarılı olmaya bize nasip etsin" diye yanıtladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.