SON DAKİKA
Hava Durumu

Kocaelispor, Bursaspor maçını derbi olarak görüyor

Bursaspor maçının camia adına çok önemli olduğunu söyleyen Kocaelisporlu futbolcu Benhur Keser, “Dilimiz döndüğünce yeni gelen arkadaşlarımıza ve yabancılarımıza maçın önemini anlatmaya çalışıyoruz. Bursa maçının bizim için ne kadar kritik olduğunu, Marmara derbisi olarak görüldüğünü konuşmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2021 18:37
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2021 18:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kocaelispor, Bursaspor maçını derbi olarak görüyor

Kocaelisporlu futbolcu Benhur Keser, her şeyi unuttuklarını ve Bursaspor maçına konsantre olmaya çalıştıklarını belirtti. “2 sezondur buradayım. Bu şehrin önemli saydığı maçlar var. Bunlardan bir tanesi de Bursaspor. Dilimiz döndüğünce yeni gelen arkadaşlarımıza ve yabancılarımıza maçın önemini anlatmaya çalışıyoruz. Bursa maçının bizim için ne kadar kritik olduğunu, Marmara derbisi olarak görüldüğünü konuşmaya devam edeceğiz. Olumsuz bir skorun ardından üzerimizdeki yükü, bize yaratacağı sıkıntıyı da ifade ediyoruz.”

“DERBİ HAVASI BEKLİYORUZ"

Benhur Keser, “Yankı var, tepki var, futbolcuyuz, bunlar normal, eleştiri sahiplerine hak veriyorum. Futbolcular olarak bu tepkilere alışmamız lazım. Kocaeli Stadı’nda derbi havası bekliyoruz. Takım da buna göre hazırlanıyor. Stadın dolması lazım çünkü böylesi maçlar taraftarla kazanılıyor. Kocaelispor olarak taraftarımızı arkamıza alarak bu gücü kullanmasını biliyoruz. Bursaspor maçının ardından taraftarımızın yüzünü güldürmek için elimizden geleni yapacağız.”

(KADİR UMUT PEHLİVAN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.