SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa’ya hoş geldin Reis!

Yazının Giriş Tarihi: 17.07.2020 20:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.07.2020 20:53

Sayın Cumhurbaşkanım, Anadolu’nun kalbi, medeniyetlerin başkenti, imparatorluk kurmuş kadim şehir Bursa’mıza hoş geldiniz. Bursa sizi çok özledi, hasret kaldı.

Biliyoruz ki Bursa’yı bir başka seviyor bir başka değer veriyorsunuz. Bursa’da bu sevginize ve özel ilginize her zaman karşılık veriyor.

Sayın Cumhurbaşkanım, Bursa konusundaki hassasiyetinizi her zaman gösteriyor ve yıllardır bu kıymetli şehrin daha iyi olması için gerek fikirlerinizle gerekse devletimizin imkânlarıyla her türlü desteği ve katkıyı sağlıyorsunuz.

Bursa, son yerel seçimlerde bir kez daha size ve temsil ettiğiniz harekete desteğini bir kez daha ortaya koydu. Bursa açık bir şekilde sizden taraf olduğunu, gönlünün sizde olduğunu ispatladı.

Bursa’ya olan muhabbetinize, verdiğiniz desteğe ve hassasiyetinize şükran borçluyuz. Bursa sizin döneminizde devasa yatırımlar alarak, önemli sorunlarını çözerek, bir kısım hayallerine kavuşarak geleceğe emin adımlarla yürüyor.

Bugün Bursa’ya olan muhabbetinizin bir göstergesi olan Türkiye’nin ilk yerli otomobili olan TOGG’u üretecek fabrikanın temelini atmak için Bursa’mıza teşrif ediyorsunuz. Varlığınız ve desteğiniz Bursa’ya her zaman güç verdi güç vermeye devam ediyor.

Sayın Cumhurbaşkanım siz Bursa’ya bu kadar önem ve değer verirken ve hassasiyet gösterirken, sizin isminizle bu şehirde olmadık işler yapanlar, milletin rızkına göz dikenler, milletin hukukunu yok sayanlar tarafından kentimiz teslim alınmak isteniyor.

Sayın Cumhurbaşkanım, sizin isminizin arkasına sığınarak her türlü haksızlık ve hukuksuzlukla servet yapanlar, Bursa’yı talan edenler, rant peşinde koşanlar hem Bursa’ya hem millete ağır bedeller ödetiyor.

 Siz 5 kattan yüksek bina olmasın diye talimat veriyorsunuz, bugün Bursa’da yüzlerce gökdelen yapılıyor. Siz yeşile sahip çıkın diyorsunuz, millet bahçelerini teşvik ediyorsunuz Bursa’da yeşil alanlar rant ittifakları tarafından parsel parsel ranta açılıyor.

Sayın Cumhurbaşkanım, milletin olan yetkiyi millete kullanan yapılara şahit oluyoruz. Siyasi nüfuz kullanarak kamu kurumlarına belediyelere ve adliye üzerinde vesayet kurmak ve milleti sindirmek isteyen yapılar, insafsızca AK Parti İl Başkanına, il yönetimine, Büyükşehir Belediye Başkanına ve ilçe başkanlarına taşeronlarıyla saldırıyor, AK Parti’yi Bursa’da bitirmek için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar.

Sayın Cumhurbaşkanım, sistematik olarak AK Parti’ye yönelik saldırıları yapan kuklalar ile onları oynatan kuklacılar, hiçbir kural tanımıyor hiçbir etik değere uymuyor ve adeta itibar suikastları, bel altı vuruşları ile milletin temsilcilerini parçalamaya çalışıyorlar.

Özellikle Nilüfer’de kurulan kirli ittifakla milletin olanak ve imkanları rant çetelerine akıtılıyor, göz göre göre haksızlığın ve adaletsizliğin vahşetini Bursa yaşıyor.

Siz milletin hukuku ve hakkı diye mücadele ederken, sizin isminizi kullanan kesimler adaletsizliğin ve haksızlığın adeta dibini sıyırıyor.

Sayın Cumhurbaşkanım, Bursa’da haksızlıklara ve hukuksuzluklara karşı çıkan, sesini yükselten herkesi gerek siyasi gerek ekonomik ve gerekse idari olarak yok etmeye kalkan bu organizasyonlar, hem milleti hem de sizin şahsınızda AK Parti’yi Bursa’dan silmek için ellerinden geleni artlarına koymuyorlar.

Sayın Cumhurbaşkanım, milli manevi değerleri yok sayan, kutsal davanızı zenginleşme aracı olarak kullanan, gerekirse şeytanla bile bu uğurda işbirliğine açık olan bu yapının içinde eski bakanlar milletvekilleri ve belediye başkanları da yer alıyor.

Hakikati haykıran siyasetçiler bertaraf ediliyor, gazeteciler tehdit ediliyor, vatandaş ve bürokrat olmadık muamelelere maruz kalıyor. Bu kesim tarafından desteklenen ve yol verilen şarlatanlar insanların iffetine, namusuna, ailesine ve mahremine kadar saldırıyor ancak bu kişilerle ilgili herhangi bir işlem dahi yapılmıyor.

Şehirde Türkiye’yi yok etmeye kalkan FETÖ terör örgütünün kriptolara seslerini daha fazla yükseltip, arkalarına aldıkları etkin eski siyasilerle adeta terör estiriyor, mücadele edilmesi gerekenler her gün büyürken. Mücadele edenler baskılanarak yok edilmeye, susturulmaya çalışılıyor.

Sayın Cumhurbaşkanım, hem suçlu hem güçlü olan bu tayfa tarafından milletin sesinin duyulması bile önleniyor. Milletin olan ve millet tarafından kullanılması gereken merkezler sahtekar sahte şeyhlere, düzenbazlara ve rant çetelerine teslim ediliyor. Sizinle birlikte millet adına mücadele edenlere her türlü iftira atılarak, algı oluşturularak pasifize edilmeye çalışılıyor.

Adeta soygun düzenin, faşizmin hakim olduğu Nilüfer ve Mudanya gibi CHP’nin yönetimindeki ilçelerde bu belediye başkanları ile ittifak eden sözde AK Partili isimler rant ve çıkar uğruna her türlü kanunsuzluğu, haksızlığı, kepazeliği yapıyorlar.

Sayın Cumhurbaşkanım, Bursa’dan yükselen bu feryadı duyacağınıza, ve gereken müdahaleyi yapacağınıza eminiz. Bursa, bu denli bir yağma ve talan dönemini belki de hiç yaşamadı. Size rağmen ve millete rağmen, yapılanları affetmeyeceğinize ve hesabını soracağınızdan hiçbir şüphemiz yoktur.

Bursa’nın dertlerinden bir kısmı böyledir sayın Cumhurbaşkanım. Anadolu’nun kalbi, AK Parti’nin gözbebeği Bursa’mıza bir kez daha hoş geldiniz Sayın Cumhurbaşkanım. Kısa da olsa Bursa ile özlem giderecek olmanızın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatan millet yolunda büyük yürüyüşünüzde Allah (CC) yardımcınız olsun!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.