SON DAKİKA
Hava Durumu

Büyük ihanet planı

Yazının Giriş Tarihi: 05.05.2021 12:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.05.2021 12:23

Biden’ın seçilmesiyle beraber Türkiye’ye hâkim olmak için kurulan tezgâh adım adım işletiliyor. Paganların içimizdeki kuklaları da bu plana harfiyen uyarak kendilerinden istenileni yerine getiriyorlar. Bunların sözde düşünce kuruluşları tarafından defalarca yapılan simülasyonlara göre darbe girişimi tutmayınca yeni hazırlanan şeytani plana göre amaç Sayın Başkanımızı zayıflatmak ve onu düşürmek için çeşitli adımlar belirlendi.

Buna göre, memleket ekonomisine çok yönlü saldırılar yapılması, doların yükseltilmesi, korona musibetinin daha çok yayılması için yapılacakların listesi içimizdeki kuklalarına gönderildi. Ağızlarına bir parmak bal çalınan “Tayyip düşmanları” bu planları büyük bir keyifle destekleyip üzerlerine düşeni yapıyorlar haliyle.

Bu kuklaların bazıları alenen ortada. Bazıları ise kendilerini maharetle gizleyip başka kılıklara bürünerek saldırılara yardım ediyor. Kukla olduğu ve memleket düşmanlarına hizmet ettiği çok iyi bilinenler aleni çalışıyor. Bu arada, kendini gizlemesi istenen bazı beyinsizler de dayanamayıp ettikleri laflarla kendilerini ele veriyor. CIA maşaları yaptıkları işi bir şeref olarak görüyorlar.

Televizyonlarda Biden’ın “Muhalefeti destekleyerek Erdoğa’dan kurtulacağız.” beyanını görüp de ABD’nin kendilerini desteklediği ve onları iktidara getireceğini düşünen aptallar ayrı bir konu. Onlar ABD’nin kendilerini kullandıktan sonra bir hela kâğıdı gibi atacaklarının farkına varacak zekâya bile sahip değil ya da DNA’larına kadar işlemiş “Tayyip nefreti” onların gözünü kör etmiş.

Arada bir meşum düşünce kuruluşlarının kendilerine gönderdiği raporlara bakıp heveslenen bu zavallılar aynı kuruluşların yönlendirmesi üzerine bazı aptalca hareketler de yapıyorlar. Mesela bir cumhurbaşkanı adayını köpürtmek için planlanmış mağduriyet tezgâhına sarılabiliyorlar. Bunda atları unutturma kaygısı etkili tabii.

Başka türlü bir tezgâh da korona tedbirlerini bir şekilde elimine edip Türkiye’de hastalığın yayılımını arttırmak. Böylece hükumet düşer zannediyor aptallar.

Bir diğer meczup çıkıp “Benim tek muradım bir gün sizin yargılanabileceğiniz tek suç olan Vatana İhanet suçuyla yargılanmanız.” diyebiliyor örneğin. Bu samimi bir itiraf. Adamın gerçek dileği bu. Hatta elinden gelse “Sallandırmak” deyimini kullanacak. Özlerinde var bu düşünce. Bükemedikleri bileği öpmüyor, yok etmek için türlü tezgâhlara başvuruyorlar bunlar. Tarih boyunca hep öyle yaptıkları için başka yol bilmiyorlar.

Diğer yandan her ne olursa olsun, kim ne derse desin, kervan yürüyor. Türkiye gelişiyor ve güçleniyor.

Tehditler Sayın Başkanımızı yıldırmıyor elbet.

Burada önemli olan gerçekten suç işleyenleri yargılamak ve gerekli cezayı almasını sağlamanın yanı sıra tezgâha gelip de yargılanmamasını gerekeni yargılayıp ekmeklere yağ sürmemek.

Mesela Kemal, onu içeri atsınlar diye yanıp tutuşuyor. Böylece siyasi rant elde etmeyi umuyor. Birileri ona böyle bir akıl vermiş.

Aman dikkat.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.