SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP’li vekilin Bursasporluluğu da bir yere kadar 

Yazının Giriş Tarihi: 08.06.2022 21:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.06.2022 21:30

Haber başlığını okuyunca inanmadım önce. Haberin altında mahkeme kararını da gördüm. Çok ayıp olmuş. 


Konumuz da hüznümüz de Bursaspor. CHP kanadının geçen yılki yönetim değişikliğinin ardından attığı zafer naralarını hepimiz hatırlıyoruz. 
Zafer kazanmış komutan edasıyla salınıyorlardı. Bursaspor Süper Lig’e çıkacaktı. AK Parti ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni de bu arkadaşlar silkeleyeceklerdi. 
Her defasında olduğu gibi bunda da ellerini attıkları yeri kuruttular adeta. Bursaspor Süper Lig’e çıkacaktı, destekledikleri yönetimin düşmesi hemen hemen kesinleşen takımı bırakıp gitti. 


Bir tane CHP’li isim de çıkıp ya biz Bursaspor’u alıp kurtaralım demedi. Zaten olan işin ardından siyaset yapmaya bayılırlar, kendileri bir iş yapmaya gelince araki bulasın. 
Yine Büyükşehir Belediyesi ile AK Parti sahip çıktı Bursaspor’a. Kurtaramadı 2. Lig’e düşmekten ama bayrağı yere düşürmediler hiç olmazsa. Umuyoruz ki gelecek yıl öyle ya da böyle yeniden 1 Lig’e çıkartacaklar. 


İşte CHP’li Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, kulübün tarihinin en zor günlerini geçirdiği dönemde 6 bin lira için Bursaspor’a haciz getiriyor. 
Yok artık daha neler diyeceksiniz. Aynen öyle. Ya 6 bin lira için değer mi Yüksel hocam? 


Peki 6 bin lira alacaklı duruma nasıl geldi Yüksel Özkan. Kulübe 6 bin lira borç verdide geri mi alamadı? Yok. 
Hani o zafer naralarının atıldığı genel kurul var ya 5 Haziran 2021 tarihinde yapılan.  
Bursaspor Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda oy çokluğu ile üyelikten atmışlar Bursa CHP Milletvekili Yüksel Özkan’ı. O da kanuni hakkını kullanarak  karşı dava açmış ve Bursaspor’a olan üyeliğini geri kazanmış. 
Tüm süreçte toplam 6 bin lira mahkeme masrafı olmuş. 
Yüksel Bey de sevdalısı olduğu ve üyeliğe geri dönmek için hukuk mücadelesi verdiği Bursaspor’a bu para için şak diye hacizi göndermiş. Avukatı Alper Koç gidip kulübe masa sandalye toplayama da kalkmış iyi mi?
Utanç verici. Yüksel hoca haciz göndermek yerine keşke Bursaspor’un Başkanı Furkan Banaz’ı arayaydı. 
Cebinden çıkarır verirdi Banaz. Bu nasıl bir Bursasporluluk onu da hepinizin takdirine bırakıyorum. 
Yüksel Özkan’ı Bursa için bir mücadele içinde ben görmedim gören varsa söylesin. 
Arada bir yakın olduğu bir iki sol gazeteciye çok da önemli olmayan konularda bilgi verir. Bursa hakkında ne düşünüyor bilmeyiz. Pek ortalarda da görünmez zaten. 


CHP’nin akademisyen vekillerinin ortak özelliği Yüksel Bey’de de var. Siyasetçiden çok bürokrat tavrından vazgeçemeyenlerden. Milletvekilliği de onlar için atamayla gelinen bir iş gibi. Meclise gidip grubun kararları doğrultusunda parmak kaldırmak yeterli gelmiyor. 
Mantık bu olunca şehrin en önemli değeri olan Bursaspor’la ilgili bir idari işlemden kaynaklanan 6 bin lirayı kar sayıp, avukat gönderip bir de haciz işlemi yaptırmak normal gibi geliyor galiba. 


Yüksel Özkan keşke 6 bin lira için haciz işlemi uygulatacağına Bursaspor Kulübü’nü ziyaret ederek ne yapabilirizin derdine düşseydi?  
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.