SON DAKİKA
Hava Durumu

Darbe şakşakçılığı ve İYİ Parti…

Yazının Giriş Tarihi: 17.01.2020 19:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.01.2020 19:28

MHP’de Dr. Devlet Bahçeli’ye darbe yapmak isteyen bunu başaramayınca da MHP’nin, CHP’nin, DYP’nin eskileri ve tutunamamışlarından ortaya karışık bir harman yaparak İYİ Parti’yi kuran Meral Akşener, partisinin sosyal medya sorumluluğuna darbe şakşakçısı bir ismi Levent Özeren’i getirmiş,

Çok yakışmış İYİ Parti’ye ve de Meral hanıma.

“15 Temmuz’da başbakanım” sözleri akıllardaki tazeliğini koruyan Meral Akşener’in sosyal medya sorumlusu olan Levent Özeren’in FETÖ’cü alçak darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz 2016 akşamı attığı tivitler ortada duruyor.

Sabahtan akşama kadar sosyal medyadan iktidara, muhafazakar kesime olmadık iftiralar atan ve saldıran Özeren, ülkenin milli meseleleri konusunda da aynı aymaz görüntüyü çizen bir isim.

Ülkücü camiayla uzaktan yakından ilgisi olmayan hayatının hiçbir döneminde ülkücü camianın içinde yer almayan Özeren, şimdi İYİ Parti’nin lafta ülkücülük masalları anlatan Meral hanımın sosyal medya sorumlusu.

Bir kez daha altını çizelim.

Darbe vatan millet düşmanlığıdır. Darbeyi yapan da darbeye destek veren de şakşaklayan da devlet millet düşmanı haindir.

 Milletin parasıyla alınan tankları milletin üzerine süren, uçaklarıyla kendi milletini bombalayan alçaktır namussuzdur ve teröristtir. Bunlara destek veren de aynıdır.

Ülkücü her zaman vatanının milletinin yanında saf tutandır. Darbeyle darbecilerle işi olmaz. Hele ülkesini işgale yönelen alçaklarla yan yana durmayı bırakın tam da karşılarındaki güç ülkücülerdir.

Bu açıklamanın ardından tekrar Meral hanım Levent Özeren ve İYİ Parti konusuna dönersek.

Meral hanıma sormak lazım. Başbuğum dediği rahmetli Alparslan Türkeş bugün yaşıyor olsa Levent Özeren ve benzerlerini bırakın partide görev vermek aynı mahalleden geçmesine müsaade eder miydi?

Bakın çok değil 10 gün önce söyledi bunları Meral Hanım; “Bizler, ister siyasi alanda örgütlenelim, isterse STK'lar, gruplar üzerinden yürüyelim bu ülkeyi somut olarak yönetecek bir projeyi hayata geçiremedik. Mansur başkan siz, bizlerin projesiydiniz. Biz, Başbuğumuzu cumhurbaşkanı, başbakan yapamadık. Şimdi diyorlar ya 'Yavaş'ın seçilmesine Akşener sevindirik oldu', sevindirik oldum başkanım. Çünkü ilk defa bir arkadaşımız somut bir sonuçla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı oldu."

Alparslan Türkeş, hayatında hiçbir zaman bölücülerle ittifak yapmadı yapmaz. Darbe şakşakçılarıyla bir araya gelmedi gelmez. Bu tür adamları çevresine sokmadı bugün yaşasaydı yine sokmazdı.

Sonuç olarak kuruluşu ve tüm sermayesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı olan Meral Hanımın İYİ Partisi, bu ülkenin Cumhurbaşkanına hakaret eden, söven her kim varsa partisinin kapılarını sonuna kadar açıyor. Erdoğan düşmanlığı o kadar gözlerini karartmış ki şeytanla bile işbirliği yapacak duruma gelmişler.

Yazık çok yazık.

Oysa ülkücüler kendi ülkülerine bakarlar. Kendi yollarına bakarlar. Kızıl Elma’ya Turan’a bakanlar. Vatana kim hizmet ediyor, milletin derdine kim merhem oluyor ona bakarlar.

Ne koltuk sevdaları olur ne ikbal kaygıları. Görünen o dur ki İYİ Parti’de Meral hanım da baştan da tahmin edildiği gibi sadece ikbal ve koltuk derdinde olanların kümelendiği bir Erdoğan düşmanları grubundan öteye geçemiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.