SON DAKİKA
Hava Durumu

Dayak korkusu ahlak çöküntüsü

Yazının Giriş Tarihi: 05.08.2018 21:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.08.2018 21:00
Toplumları çökertmek için onlara ahlaksızlık aşılamak yapılacak ilk iştir. Ahlaksızlığı körükleyip arttırırsanız o toplum sizin fazladan pek bir şey yapmanıza gerek kalmadan çöker. Ekonomiye yapılan saldırılar, darbe girişimleri, oynanan daha nice kirli oyunlar ve teröristlerin saldırıları işe yaramayınca Paganlar şimdi de ahlakı çökertme eylemlerine ağırlık verdi. Her türlü ahlaksızlığı “modernlik” olarak enjekte ederek toplumu çökertmeye çalışıyorlar. Gerçi bunu tüm dünyada yapıyorlar ya, bizi ilgilendiren bizde yaptıkları.

Bu amaçla uyuşturucu kullanımı teşvik ediliyor, alkol kullanımı teşvik ediliyor ve eşleri aldatmaya yöneltme yani aile yapısını çöktürme de buna eklenmiş durumda. Eşini aldatmanın zekice bir şey olduğu pompalanmaya başlandı artık son çare olarak…

Dayak yemekten korktuğunu ifşa eden bir köşe yazarı da buna çanak tutuyor. Bunlar yeni bir kelime türetmişler. Bu kelime “sapyoseksüel” diye bir hilkat garibesi. Neymiş? “Zekâdan ve onun kullanımından etkilenen kişilere” böyle deniyormuş. Yani zeki olanlar çekiciymiş. Bu şekilde kadınların ilgisini çekmeye çalışıyorlar. Bir Fransız kadın varmış. Adı Solene Pailletmiş. Reklamcı mıymış neymiş. Bu dayaktan korkan köşe yazarı da onu “Dünyada kadınların kurup yönettiği tek “kaçamak” sitesini kuran kadın.” Olarak tanımlıyor. Yazısına attığı ara başlıkta da “ARTIK HEDEF KİTLEM SAPYOSEKSÜEL KADIN” diye yazmış. Bu karının kurduğu ve Fransa’da bile büyük olumsuz tepkiler alan aldatma sitesini ballandıra ballandıra anlatıyor.

Dayak korkusu ile yaşadığını söyleyen bu köşe yazarı ayrıca kadınların yüzde 77’sinin sapıkseksüel pardon, sapyoseksüel olduğunu yazmış. Bu bilgiyi Fransız karı veriyormuş. Bu aldatma sitesi Türkiye’de de kurulmuş. Köşe yazarımız;

“Şimdi sıkı durun.

Bu internet sitesi dünyada en hızlı Türkiye’de büyüyormuş.

Yani Türk kadınına uygun.” diye yazmış.

Eşlerin aldatmasına büyük destek veriyor yani. Kendi eşi ile ilgili ne düşündüğünü yazmamış. O yüzden o konuda yorum yapamıyoruz. Yani onun aldatmasını da destekler mi? Yoksa kendi eşi haricindekiler için mi bu desteği veriyor? Bilemiyoruz. Ya kendi eşi onun bu görüşlerine ne der? O konuda da bilgi yok.

Belirtilen siteyi buldum. Türkçe yayınlanan sitede “Kadınlar için kaçamak” sloganı kullanılmış. Üye sayısı ise 4.346.085.- olarak belirtiliyor. Üyelerin kaçı erkek kaçı kadın belli değil. Siteye kayıt olup bakarsanız tomarla erkek derhal saldırıyor. Çoğunun profili resimsiz. Ahlaksızlık had safhada. Üye olmak için yaş sınırı falan da yok. Çoluk çocuğun erişimine de açık yani.

O çok modern, her şeye açık diye düşündüğünüz toplumları bile etkiler, isyan ettirirken böyle bir sitenin yayında olması üstelik yaş sınırı da bulunmaması herhalde gözden kaçmış.

Bir dümbelek de reklamını yapıyor.

Ahlaki çöküş için el birliği yani.

Bu iş yargıya taşınmalı ve siteye erişim kısıtlanmalı…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.